2777
2789
عزیزم ❤️ امیدوارم حال دلت زودی خوبِ خوب بشهجان دل ، بهتره با یک روان درمانگر در کنارش از متخصص روان ...

مرسی فداتشم ولی کلا من جای نمیرم توخونم حتی حرف زدن با بقیرو تو خونه هم نمی‌زنم 

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
دست راست .بخاطر سرطان

عزیزم🥺بمیرم برات

چندسالته؟

با چندتا پزشک مشورت کن ببین میتونن برات پروتز بزارن؟

من زیاد دیدم از این ادما بیرون

درسته شرایط خیلی خیلی سختتر از قبله ولی باید سعی کنی بپذیری و زندگیت رو از سر بگیری

سعی کن ادم پر انرژی و شادی باشی

چندتا ادم شاد و سرزنده دور خودت جمع کن

امیدوارم زودتر حالت خوب شه دخترم😍

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک داشتم گریه میکردمتاپیکتو دیدم برا توهم‌گریم گرفتامیدوارم خدا حال دلتو ب بهترین شکل ممکن خوب کن ...

معذرت میخوام قشنگم خودمم از سرشب همینه کارم 

عزیزم🥺بمیرم براتچندسالته؟با چندتا پزشک مشورت کن ببین میتونن برات پروتز بزارن؟من زیاد دیدم از این اد ...

خدانکنه فداتشم۲۸عزیزم .ممنونم اره پروتز میزارن باید دردام کمتر بشه .حوصله هیچی ندارم اصلا

نمیشه یه مصنوعی برات بذارن؟ البته من درک میکنم چقد سخته ها ولی آدم باید با همه چیز کنار بیاد تو این زندگی یعنی مجبوره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نمیشه یه مصنوعی برات بذارن؟ البته من درک میکنم چقد سخته ها ولی آدم باید با همه چیز کنار بیاد تو این ...

میشه اما هنوز درد زیاد دارم و درمان نشدم هنوز فقط برای پیشگیری بیشتر قطع عضو کردم

به بدترش فکر کردی

فامیل ما وسط کمرش سارکوم داره چند ساله بیچاره شده

دکتر میگه جاییکه نمیشه قطعش کنی باید از کمر نصفش کنن که رسد نکنه

سالی یکبار عمل میشه تمام مهرا های کمرش دراوردن پلاتین گذاشتن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خدانکنه فداتشم۲۸عزیزم .ممنونم اره پروتز میزارن باید دردام کمتر بشه .حوصله هیچی ندارم اصلا

خدایا کاش کنارت بودم🥺

الان وضعیت درمان سرطانت چطوره؟

چه سرطانی داشتی؟

ان شالله کامل درمان میشی دیگه نه؟

ببین واقعا شرایط برای تو سخته ولی اگه خودت بخوای میتونی به حالت عادی برگردی

باید عادت کنی

انشالله روز به روز درمانت میشرفت میکنه و حال روحیت بهتر میشه

نمیتونی بشینی کنج خونه

بلاخره باید یه محرکی داشته باشی

محردی؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

قربونت برم ، بلاخره باید از یک جایی اجازه بدی 

نور روی روحت بتابه یا نه ... ؟¿ 

این راه چاره نیست ، هرچند سخت هست پذیرش تقدیر و سرنوشت 

در هر صورتی که برامون اتفاق میوفته و ناخوشاینده 

چه مرگ عزیزان، چه جدایی از معشوق ، چه از دست دادن عضو، چه از دست دادن کل دارایی ....

باعث میشه یک مدت غمگین بشیم ، ناراحت بشیم ، افسرده بشیم ، از زمین و زمان ناراحت بشیم ... 

اما 

این "راه چاره" و نقشه کلی راه ما نیست ، 

ما باید اجازه بدیم 

دوباره نور روی زخمای قلبمون طلوع کنه

تو میتونی🤍

چون زندگی ، خانوادت ، عزیزانتون، خدا، عشق آیندت؛ مسیر و موفقیت آیندت ، و در نهایت "خوده خوده قلب تو " 

منتظرته و میخواد باشی 

میخواد بخندی ، بدویی ، زندگی کنی 

پس اجازه بده که زندگی کنی🫂💕

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
قربونت برم ، بلاخره باید از یک جایی اجازه بدی نور روی روحت بتابه یا نه ... ؟¿ این راه چاره نیست ، هر ...

مرسی عزیزم بایت تک تک کلماتت اشک ریختم مرسی که اینقدر قشنگ گفتی ممنونم از وقتی که برام گذاشتی .سعی خودمو میکنم🥺🫂