2777
2789
مرسی عزیزم بایت تک تک کلماتت اشک ریختم مرسی که اینقدر قشنگ گفتی ممنونم از وقتی که برام گذاشتی .سعی خ ...

من خنده تورووو میخوام نه اشکاتو عزیزم حیف چشمای قشنگته بهترینم 

توی جلسات روان‌درمانی اگر بخواید 

میتونن شمارو به جلسات گروهی هم ببرن که آدم هایی با مشکلاتی شبیه شما هست 

و بهتر میتونید هم دیگه رو درک کنید 

آینده منتظرته ، تو بدترین اتفاق دنیا رو شکست دادی ، مابقی فقط نقل و نباته 

مطمئن باش آینده خوبی داری ، چون حسم بهم میگه 

قراره یک ازدواج خوبی و پر از عشقی داشته باشی و خوشبخت بشی ❤️❤️

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
میشه اما هنوز درد زیاد دارم و درمان نشدم هنوز فقط برای پیشگیری بیشتر قطع عضو کردم

شیمی درمانی میشی؟ حالا هیچ توده ای تو بدنت نیست دیگه با اینکار همه ی توده ها جدا شدن؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا کاش کنارت بودم🥺الان وضعیت درمان سرطانت چطوره؟چه سرطانی داشتی؟ان شالله کامل درمان میشی دیگه نه ...

فداتشم که مهربونم.چندیدن دفعه عمل ناموفق آخرشم قطع عضو دکترم منتظره کنار بیام با خودم تا شیمی درمانی شروع کنه.سرطان سارکوم ی نوع استخون میشه خیلی بده . درمان فعلا که نه.متاهلم از مجردم تنها ترم ولی🥺🫂

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
من خنده تورووو میخوام نه اشکاتو عزیزم حیف چشمای قشنگته بهترینم توی جلسات روان‌درمانی اگر بخواید میتو ...

مرسی مهربونم .ممنونم از این همه لطفتت قشنگم.ازدواج کردم و متاسفانه از اون طرف هم افسردم

مرسی مهربونم .ممنونم از این همه لطفتت قشنگم.ازدواج کردم و متاسفانه از اون طرف هم افسردم

انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیریت جان دلم 

همشون خوب میشه ، درست میشه 

کم کم ... 

😘😘

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
پیشرفت می‌کنه با سرعت

مگه با قطع کردن دست از بدنت جدا نشد پس چطور پیشرفت میکنه مگه به جای دیگه به جز دستتم سرایت کرده بود؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مگه با قطع کردن دست از بدنت جدا نشد پس چطور پیشرفت میکنه مگه به جای دیگه به جز دستتم سرایت کرده بود؟

ن فقط دکتر دیگه نمی‌تونستم کاری کنه که ی نخاع یا کمر نرسه مجبور ب قطع شد که دیرتر برسه .تو استخونه راه می‌ره بدخیمه

مرسی عزیزدلم خیلی ممنونم از امید و دلگرمی که بهم دادی🫂❤️

قربونت برم بهترینم 

شجاع ترین دختر روی زمینی 

و بچه پرروی خدا 

❤️🤍❤️🤍❤️🤍

فداتشم که مهربونم.چندیدن دفعه عمل ناموفق آخرشم قطع عضو دکترم منتظره کنار بیام با خودم تا شیمی درمانی ...

عزیزم🥲

یادم باشه شما یکی رو ویژه دعا کنم

اسمت و بهم بگو 

ان شالله خیلی زود خوب میشی

تنها راه بهتر شدنت واقعا خودتی

پذیرش همچین چیزی خیلی سخته واقعا قبول دارم

ولی باید بتونی

همسرت باهات همراهی میکنه؟

بچه داری؟

تو فضای مجازی محتواهای مثبت رو دنبال کن

باید بدونی که فقط خودت میتونی به داد خودت برسی

یه بنده خدایی رو داشتیم ایشون یکی از پاهاش زانو به بعد قطع بود

خانوم بودن

هرموقع این بشر و میدیدم حالم خوب میشد

انقدر انرژی مثبت بود😍همیشه لبخند داشت

مسئله پاش و همش با شوخی و خنده بازگو میکرد

این و بهت میگم که بدونی امکان داره

که بدونی میتونی به حالت عادی برگردی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

قربونت برم بهترینم شجاع ترین دختر روی زمینی و بچه پرروی خدا ❤️🤍❤️🤍❤️🤍

چقدر با حرفاتون آرامش پیدا کردم .ممنونم که بهم امید دادین خدا بهترین هارو نصیب قلبتون بکنه❤️🫂🌹

عزیزم🥲یادم باشه شما یکی رو ویژه دعا کنماسمت و بهم بگو ان شالله خیلی زود خوب میشیتنها راه بهتر شدنت ...

ممنونم ازت قشنگم .اسمم میناست مرسی عزیزدلم .آره با خیانتش همکاری زیادی کرد .نه بچه ندارم فعلا امیدوارم منم باهاش کنار بیام

ممنونم ازت قشنگم .اسمم میناست مرسی عزیزدلم .آره با خیانتش همکاری زیادی کرد .نه بچه ندارم فعلا امیدوا ...

خدا لعنتش کنه الهی

امیدوارم خدا کمکت کنه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️