2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25721 بازدید | 251 پست
چون من سهم خودم از هزینه های مادر رو میدم اون خانم پتیاره پسر رو از مادر جدا کرده. میخواد پول با خود ...

ینی چی بچه نداره سرکوفت میزنی؟

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریت حق داره بچه ننه شوهرش وقتی خودشون ندارن چرامیده

شما هم اگر یه روز مادرتون جای خواب و نون نداشت بگید به ما چه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

عزیزم عروسای امروزی این مدلی زیادن الان تا خودتو نخوردن تاپیکتو ببند نه حق نداره به مادرش کمک کنه چون ازدواج کرده مادرش باید بره بمیره از پسرش پول نگیره فقط کلفت بوده بچه بزرگ کنه بده دختر مردم کیف کنن 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
چون من سهم خودم از هزینه های مادر رو میدم اون خانم پتیاره پسر رو از مادر جدا کرده. میخواد پول با خود ...

شما نه ادب داری با کلمه پتیاره ک‌گفتی

دوم بد ذاتی ک بچه نداره خوشحالی

سوم شما دوست داری کمک کن دوست نداری نکن

مقایسه نکن خودت با اون

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خداروشکر وارث نداره ؟حتما تنها چیز مثبت زندگی تو وارث داشتنه

طعنه بود. متوجه طعنه کلام نشدین

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پس مادرش بره خیابون بخوابه و گدایی کنه؟ به همین راحتی باید شونه خالی کرد ؟واقعا انسان نیستن بعضیا

متاسفم همه سنگدل شدن

اسمشوگذاشتن قضاوت

آدم بدونه همسایش نداره ،ناراحت میشه

چه برسه خانواده اونم مادر

امیدوارم بدوخوب آدما این دنیابهشون برگرده 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

پس مادرش بره خیابون بخوابه و گدایی کنه؟ به همین راحتی باید شونه خالی کرد ؟واقعا انسان نیستن بعضیا

نه خدای مادرش هم بزرگه و شاید اون زمان پول نداشتن ، شماکه دقیقا نمیدونی تو چه موقعیتی بودن ...لابد خونه را قولنامه کرده بودن و دستشون خالی بوده و دل جاریت هم از جایی یا حرفی پر بوده و اینطور واکنش نشون داده ....ب هرحال اون پسر هم اگه ذره ای خداروبشناسه و سیاست داشته باشه میتونه رابطه بین همسرومادرش را کنترل کنه و دخل و خرجش راباهم هماهنگ کنه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....