2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25720 بازدید | 251 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شمام حتما از این قماشید.

بله دقیقا 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

عزیزم ادمها هرخوبی و هربدی بکنن درواقع به خودشون کردن ، شماهم یاد بگیر قضاوت نکنی، دایه مهربانتر از ...

پس مادرش بره خیابون بخوابه و گدایی کنه؟ به همین راحتی باید شونه خالی کرد ؟

واقعا انسان نیستن بعضیا

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پس شمام حتما از این قماشید.

خیلی بی ادب هم تشریف دارین

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

واقعا زندگی جاری و مادرشوهر ربطش به زندگی شما چیه.

چون من سهم خودم از هزینه های مادر رو میدم 

اون خانم پتیاره پسر رو از مادر جدا کرده. میخواد پول با خودش به گور ببره. خدا رو شکر وارث هم نداره.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خیلی بی ادب هم تشریف دارین

فحش دادم بهتون احیانا؟

فحش دادم بهتون احیانا؟

فحش که تنها بی احترامی نیست