2777
2789

خب،بچه ها بهم بگید استرس نداشته باشم اگه الان شروع نکنم ماه بعد میگم بهمن ماه فرصته خوبی بود

میخوام هر روز بعد مدرسه حتما ۶ ۷ ساعتو بخونم حتما اگه تونستم تخصیصیا یه فصل ۱ گفتار ۱ درس جلوتر بخونم هااااههلهقصخخضحژنینشج 

اخه میدونم میتونم اگه روزی ۶ ۷ ساعت بخونه ادم راحت میرسه به این غلطااا اما استرس چرتو پرت دارم واسه شروع الکی استرس الکیی 

هییمق

چندمی؟شروع کن

۱۱ تجربی،چشم از خدامه اما یهو وسطاش منحرف میشم یا عین احمقا یادم میره قول و شرطامو،یا ناامید میشم اما میخوام مثه ببخشدی گاو چجوری سرش پاییه علف میخوره حواسش به اطراف نیست عین اون میخوام برم جلو😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱ تجربی،چشم از خدامه اما یهو وسطاش منحرف میشم یا عین احمقا یادم میره قول و شرطامو،یا ناامید میشم ام ...

من خیلی درسخوان بودم ،امسال فکرای منفی زیاد کردم هی میگفتم قبول نمیشم و اینا یکم افت کردم ولی به خودم دلداری دادن،خیلی رو خودم کار کردم الان حالم بهتره و بهتر میخونم 

تو یازدهمی اصلا لازم نیست ۷ ساعت بخونی تو بیا از ۳ شروع کن برای نهایی ها هم کللی وقت داری الان شاید بگییی نههه کمه اینا 

ولی بهت قول میدم اگر از کم شروع نکنی رنگ ۷ ساعت مداوم هم نمیبینی 

اینارو تجربه کردم که میگما

من خیلی درسخوان بودم ،امسال فکرای منفی زیاد کردم هی میگفتم قبول نمیشم و اینا یکم افت کردم ولی به خود ...

میخوام باهاتون درد و دل کنم لطفا یکم بمون😂

من دهم و راهنمایی و بعد از کلاس اولم،عاشقه درس خوندن بودم یعنی اصلا همه به شوخی میگن این بچگی نکرده تو همون ۷ سالگی بچگیشو تموم کرد 

واقعا هم میخوندم فکرم فقط پی درسم بود،اصلا خوشم میومد حسه خوبیم بهم میداد دلایل مختلفیم داشت،اما امسال چون از اول ضعیف و کند شروع رفتم یا نمرم کامل نمیشد یا به سختی کامل میشدم باعث شد حرصم بگیره اصلا عادت به اول نشدن ندارم همیشه عادت داشتم اول دوم نهایت سوم باشم اما امسال هم سطحم خیلی زیاده اینطور نیست اونا پیشرفت کزده باشن اونا همونن من پسرفت کردم و هم سطحشون شدم،غرورم خیلی اسیب دیده روحیم خراب شده و میترسم واسه شروع اما تا شروع نکنم پیشرفتی در کار نیست و واقعا میخوام جلو برم خسته شدم همش یجا موندم دوست دارم یهو برم جلو 

تو یازدهمی اصلا لازم نیست ۷ ساعت بخونی تو بیا از ۳ شروع کن برای نهایی ها هم کللی وقت داری الان شاید ...

اخه من سابقه ۹ ساعت درسخوندن داشتم همین تابستون اما خب کلاسی در کار نبود،اینکه امسال درسایه تخصیصی رو ترم ۱۸ ۱۹ شدم بخاظر این بود که تابستون خوندم وگرنه طی سال تحصیلی من هیچی نخوندم و الانم دیگه یادم رفتن چون تکراری در کار نبوده خیلی گند زدم و ناراحتم همشم حرفه الکی میزنم که شروع میکنم دوباره وایسادم سز جام 

اخه من سابقه ۹ ساعت درسخوندن داشتم همین تابستون اما خب کلاسی در کار نبود،اینکه امسال درسایه تخصیصی ر ...

خوب باشه قدیم نه ساعت میخوندی الان که نمیخونی پس از کم شروع کن

خوب باشه قدیم نه ساعت میخوندی الان که نمیخونی پس از کم شروع کن

درست میگید کاملا،چون قبلا یه غلطایی در توانم بود همش از خودم انتظار زیادی دارم یکی میگه باید از صفر شروع کنی نمیخوام قبول کنم اینقدر پایین شروع کنم ولی سگشما درست میگید 

میخوام باهاتون درد و دل کنم لطفا یکم بمون😂من دهم و راهنمایی و بعد از کلاس اولم،عاشقه درس خوندن بودم ...

کاملا شبیه خودم شدی،من تا دهم رتبه اول مدرسه بودم،یازدهم مثل تو شدم ،این فکرا رو بذار کنار شروع کن حتما،هر سطحی که داری شروع کن دوازدهم برسی پشیمون میشی تایمی که داری طلاییه ...این فکرا خیلی سمه من کسی نبود بهم بگه ،به هیچ عنوان نذار این فکرا سراغت بیاد چون هیچ کاری نمیتونی انجام بدی .اگه هی به این فکرا راه دادی تو مغزت،اتفاقای خوبی برات نمیوفته ..من از آینده ت اومدم اینا رو بهت میگم .شبیه منی یکم😄😂 

برای همون میگم از کم شروع نکنی به زیاد مداوم نمیدسی

مثلا الان این حرفو زدین این به ذهنم رسید که هر روز ۴ درس تدریس میشه،به عنوان مثال ۲ ساعت رو بزارم واسه چیزی که همین امروز تدرس شده،یعنی فقط ۱ ساعت فراتر درس بزارم؟ 

بعد مثلا  اروم اروم جلو رفتن حالیم نیست فردا ۴۵ دقیقه بیشتر بخونم؟ هر روز ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه برم جلو تا برم به ۷ ساعت یا باید کمتر بزارم چون کتر بزارم حیلی طول میکشه واقعا طاقت نمیارم😂