2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادممن بعد زایمان شدم ۸۸۶۰۰الان از مهر شروع کردم و شدم ۸۱۶۰۰ اابتع ببیست روز پیشالان فک کنم رفتم ...

خیلیم عالی.  یه کوچولو توضیح میدی دوره هاشون چطوریه.   من زیاد اضافه وزن ندارم.  کلن ۵ ‌کیلو اضافه دارم فقط اراده ندارم

سلام گلم چندسالته و سن و قدت چقده??

ب جز رژیم چرا یه کاراساسی نمیکنی ک راحت لاغرشی و برنگرده..

چون اضافه وزن خودش چندتا عامل داره

یا از معده سردته

یا ازکبدته

یا ازاعصابته

یا ازرحم سرده

باید این چهارمورد بررسی بشه و روی اون کارکنی ک راحت وزن کم کنی و برنگرده

خیلیارو داریم انواع رژیم هارو میگیرن

یا باشگاه میرن

ولی حتی اگه لاغرهم بشن برمیگرده چون ریشه مشکل رو درمان نمیکنن

از اون قرص که زیره زنیان زرد چوبه. زنجبیل عسل اینا قاطی میکنن درست کردی. ؟؟

با پرتقال عسل زنجبیل سیر 

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

سلام گلم چندسالته و سن و قدت چقده??ب جز رژیم چرا یه کاراساسی نمیکنی ک راحت لاغرشی و برنگرده..چون اضا ...

پرخوری عصبی دارم.  یه مدت قرص فلوکسیتین خوردم.   ولی.    یه مشگل داره ادمو بی حس میکنه دیگه نمیخوام ازش بخورم.   

حالم بد میشه.      زیاد چاق. نیست. نیستما فقط ۵. تا اضافه. دارم.   ولی اصلا نمیتونم اراده کنم. 

با پرتقال عسل زنجبیل سیر

خوبه بخور. فقط. نباید. بیشتر از چهل روز. باشه فکر کنم این داروها.  اخه رو مزاج تعثیر داره.     البته.  تنها تعثیری ندارن با رژیم. خوبه. منم یه مدت. قرص دست ساز داشتم همراه رژیمم.