مادرنگرانvپری مدیر عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 698 عنوان گروه لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 17 پست گروه لاغری دارید منم عضو کنید. یا اگه پایه اید. گروه بزنیم به همدیگه. انگیزه بدیم. و همدیگرو راهنمایی کنیم. 1403/10/29 | 01:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezu7076 عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 1758 پرخوری عصبی دارم. یه مدت قرص فلوکسیتین خوردم. ولی. یه مشگل داره ادمو بی حس میکنه دیگه نمیخوام ... گلم دست خودت نیست میدونم چون یه عاملی توی بدنت باعث میشه ک پرخوری داشته باشیخب تاابد که نمیتونی ایجوری باشیما توی طب سنتی به راحتی کمک میکنیم ک شخص پرخوری هاش و ریزه خواری هاش قط میشه و حتی اشتها هم کمترمیشهنمیخای یباره اساسی درمان بشی???
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6460 خوبه بخور. فقط. نباید. بیشتر از چهل روز. باشه فکر کنم این داروها. اخه رو مزاج تعثیر داره. البته ... خیلیا گفتن نتیجه دیدن روزی یدونه قبل ناهار وشام من درست کردم تو فریزره نخوردم هنوز « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
ریاضیییی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1989 خیلیم عالی. یه کوچولو توضیح میدی دوره هاشون چطوریه. من زیاد اضافه وزن ندارم. کلن ۵ کیلو اضافه د ... عزیزم وارد گروه بشو خودت با بچه هایی ک رژیم بودن صحبت کن۱۰۰۰ نفر هستن