2777
2789
عنوان

کلاه برداری وحید کاردانیان کافیکس

1026 بازدید | 4 پست

یه پسره هس تواینستا از خیلیا کلاه برداری کرده.  ازشوهر منم پول گرفته به همه گفته کار ازدیجیتال یانمیدونم چیزی دیگه میخاد یاد بده  ولی پول هارو گرفته خارج فرار کرده دوباره ازش شکایت کردن برگشته همین الانم تواینستا فعالیت دارن 

خبرتون تودامش نیفتید  

منو گذاشته تو کلوز فرزندش و گفته سرمایه و سیگنال رایگان میخاد بده ۴شنبه 😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منو گذاشته تو کلوز فرزندش و گفته سرمایه و سیگنال رایگان میخاد بده ۴شنبه 😐

عزیزم خداکنه به شما بده 

به ما ک نداد اینقد قول داد وعده داد آخرش هیچی 

مگه اطلاع نداری اون به قرباغه معروفه تونت بزن همه ازش جمع شدن تظاهرات شکایت کردن  هزاران نفررو اینجوری بازی داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداکنه به شما بده به ما ک نداد اینقد قول داد وعده داد آخرش هیچی مگه اطلاع نداری اون به قرباغه ...

پس چرا دستگیر نشده؟

از شما پول گرف ؟ گفته ۱۰۰ نفر عضو کلوز فرند کرده و سرمایه و آموزش میده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پس چرا دستگیر نشده؟از شما پول گرف ؟ گفته ۱۰۰ نفر عضو کلوز فرند کرده و سرمایه و آموزش میده

اره ازما پول گرفت سال گذشته  میگفت آموزش میدم اینقد پیچوند ک تاآخرش فهمیدیم چیه  اون موقع ک کلاهبرداری بود شاید الان واقعی باشه

نمیدونم چرا دستگیر نشده