2777
2789
عنوان

تکان نخوردن در هفته سی و دو

215 بازدید | 30 پست

تورو خدا یکی به داد من برسه بچم خیلی کم تحرکه هفته سی و یکم دلم میخواد گاهی بشینم گریه کنم وقت سونوم پس فرداست تا اونموقع خواب و خوراک ندارم دیشب خواب میدیدم رفتم سونو گفته جنین چن وقته مرده نفهمیدی.اینم بگم که کلا از اول کم حرکت بود منم از هفته 18 دیگه سونو نرفتم.

عزیزم هفته های اخر حرکتش کم میشه دکترم بمن گفته بود بعد از غدا به سمت چپ بخوابم دستمو بزارم رو شکمم و تکون ها رو بشمارم اگه کنتر از 5تا برم چک شم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس منم سر پسرم خيلي کم تکونهاش را احساس ميکردم. سر اين يکي بيشتر. بچه با بچه فرق مي‌کنه. خودت را ن ...

اره میدونم فرق داره ولی تو این هفته ها واقعا باید دیگه لگد بزنه نه که اینقد کم بفهمی اونم فقط بعضی روزا خیلی دختر بدیه  

عزیزم هفته های اخر حرکتش کم میشه دکترم بمن گفته بود بعد از غدا به سمت چپ بخوابم دستمو بزارم رو شکمم ...

اخه این از اول کم بود من شبا خیلی پهلو به پهلو میشم میگم نکنه اتفاقی افتاده

اخه این از اول کم بود من شبا خیلی پهلو به پهلو میشم میگم نکنه اتفاقی افتاده

اگه تکون میخوره هر چند خفیف نگران نباش اما اگه خیلی استرس داری برو زایشگاه نوار قلبش رو بگیر من ماه اخر هفته ای چند بار میرفتم جاش تنگ بود بچم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اره میدونم فرق داره ولی تو این هفته ها واقعا باید دیگه لگد بزنه نه که اینقد کم بفهمی اونم فقط بعضی ر ...

عزیزم پسر منماوایل هفته ۳۰ خیلی کم تکون میخوزد طوری که شک داشتم مثل شما ولی الان از هفته ۳۵ پر تحرک شده تکون میخوره . البته دکترم میگه چون بزرگ میشه کم تحرکیش طبیعیه چون جا نداره تپل شده . ولی اگه یه کوچولو حس کنی تکون میخوره کافیه

اینم بگم چند تا راه هست که بچه رو تکون نیده به قول معروف . 

یکی اینکه آب یخ بخور یه لیوان چند ثانیه صبر کن.

بخواب زمین پاهاتو ببر بالا رو دیوار تکیه بده تکون نیخوره . 

صدای موزیک بلند بزار عکس العمل نشون میده خیالت راحت میشه. 

چرا باید جنینت خوب نباشه خدا خودش حافظ نی نی هاست

اره میدونم فرق داره ولی تو این هفته ها واقعا باید دیگه لگد بزنه نه که اینقد کم بفهمی اونم فقط بعضی ر ...

دختر منم بعضي روزها اينقدر تکون مي‌خوره که ديگه کلافه ميشم بعضي روزها تا شب دو تا تکون کوچيک. بابا استرس نده به خودت. باورکن پسرم روزي يکي دو تا تکون بيشتر نمي‌خورد توي سونو هم هميشه خواب بود. الانم خيلي بچه آرومي هست. برو خداروشکر کن ني‌ني آرومه بياد بيرون هم همينطوره انشاله.

من شبها ۳۰۰ بار پهلو به پهلو میشم اصلا غصه نخور ولی سعی کن به چپ بخوابی

مرسی عزیزم که جوابمو دادی دیشب میگم اینقد نصف شب گریه کردم با این خوابی که دیدم حالا حتما این روشایی که گفتی امتحان میکنم امیدوارم جواب بده