2777
2789
عنوان

تکان نخوردن در هفته سی و دو

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست
دختر منم بعضي روزها اينقدر تکون مي‌خوره که ديگه کلافه ميشم بعضي روزها تا شب دو تا تکون کوچيک. بابا ا ...

ممنونم.واقعا همه دلخوشیم همینه که از ارومیش باشه و چیز دیگه نباشه.

مرسی عزیزم که جوابمو دادی دیشب میگم اینقد نصف شب گریه کردم با این خوابی که دیدم حالا حتما این روشایی ...

نه عزیزززم اصلا فکرش هم نکن . اون گریه ای که تو میکنی تاثیرش رو بچه خیلی بدتره تا تکون نخوردنش. به خدا منم تو شروع هفته ۳۰ انقدر کم تکون میخورد دکتر میرفتم میگفت طبیعیه ولی الان دیگه انقدر تکون میخوره کلافه میشم بسپار به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش  . منم وقتی  باردار بودم  دخترم زیاد تکون نمی خورد. همش  بصورت دمر خواب بود. باورکن وقتی برای چکاپ  میرفتم دکترم شکمم فشار میداد میگفت بزار بیدار بشه برگرده تا ضربان قلبش چک کنم . 

منم آخرای هفته ۳۱هستم،منم انقد گریه میکنم که نگو اصلا این که میگن لگد و اینا من والا حس نمیکنم بزور یه حرکتای خفیف و خیلی کم میفهمم، هفته 28 رفتم سونو همه چیز خوب بود، توهم نگران نباش

از بقیه میشنوم که با لگد جنین از خواب میپرن، اما من اصلا این چیزارو حس نمیکنم، دکترم میگه طبیعیه خیل ...

جدی میگی؟هفتتم با من یکیه دقیق.وزن بچت چقد بود هفته بیست و هشت؟

جدی میگی؟هفتتم با من یکیه دقیق.وزن بچت چقد بود هفته بیست و هشت؟

هفته 28 رفتم سونو گفت 1600 گرمه، گفت خیلی بیشتر از سنشه، حتی دکتر سونو احتمال داد که دیابت داشته باشم که خداروشکر آزمایش دادم قند نداشتم، شما کی زایمان میکنی؟ 

هفته 28 رفتم سونو گفت 1600 گرمه، گفت خیلی بیشتر از سنشه، حتی دکتر سونو احتمال داد که دیابت داشته باش ...

خداروشکر وزنش خوب بوده من کاهی فک میکنم شاید ریزه که تکوناش کمه.کم ناریخ زایمانم بیست و هشت بهمنه

نگران نباش  . منم وقتی  باردار بودم  دخترم زیاد تکون نمی خورد. همش  بصورت دمر خو ...

پس هم درد زیاد دارم یه عده رو میبینم از هفته بیست بچه هاشون لگد میزنن حسودیم میشه

خداروشکر وزنش خوب بوده من کاهی فک میکنم شاید ریزه که تکوناش کمه.کم ناریخ زایمانم بیست و هشت بهمنه

منم 2۶بهمن سزارینم، شما هم سزارین؟ کدوم شهری؟ منم همش فک میکنم مگه میشه بااین وزن من تکونشو نفهمم؟ انقد فک میکنم که دارم دیونه میشم 

منم 2۶بهمن سزارینم، شما هم سزارین؟ کدوم شهری؟ منم همش فک میکنم مگه میشه بااین وزن من تکونشو نفهمم؟ ا ...

تو که اوضات خوبه بابا حداقل هفته 28 سونو رفتی من که همونم نرفتم من مشهدم اینجا دلبخواه سزارین نمیکنن متاسفانه.

تو که اوضات خوبه بابا حداقل هفته 28 سونو رفتی من که همونم نرفتم من مشهدم اینجا دلبخواه سزارین نمیکنن ...

عههههه چقد بد، حالا استرس نداشته باش، دو روز دیگه میری انشالله نی نیتو صحیح و سالم میبینی

عههههه چقد بد، حالا استرس نداشته باش، دو روز دیگه میری انشالله نی نیتو صحیح و سالم میبینی

ممنون عزیزم انشالا جالبه همه شهرها راحت سز میکنن نمیدونم مشهد چرا اینقد تاکیده رو طبیعی