2777
2789
عنوان

یه نفر لطفا نی نی یار رو تگ کنه

69 بازدید | 10 پست

خیلی کم میام سایت تگ کردن یادم نیست لطفا یکی نی نی یار رو واسم تک کنه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

@niniyar_5  

@niniyar_3  

@niniyar_2  

@niniyar_1  

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
@niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_2 @niniyar_1

ممنون ازت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازت

خواهش میکنم عزیزم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

نی نی یار چرا سه هفته منو به ناحق تعلیق کردید که حرف حق زدم گفتم فکر کشور خودمون باشیم من کم خیلی کم میام سایت یه جوری میگید کاربریم رو حفظ کنم انگار برام مهمه انقدر مشکل تو زندگیم بخاطر بی پولی دارم حتی بخاطرش با شوهرم بحث میکنیم سر بی پولی و بدبختیامون که وقت اومدن سایت ندارم چرا سه هفته پیش به دو دقیقه نرسیده پیداتون شد و منو تعلیقکردید به ناحق بعد هر کی هر حرفی غیر سیاسی بزنه تعلیق نمیشه از حرفاشون اسکرین شات گرفتم تو این سه هفته اگه باورم ندارید بذارم که ثابت بشه مگه اینجا سایت مادرا و بارداری نیست پس چرا مردا هستن چرا بچه های زیر هجده سال هم هستن؟ اینا قانون سایت هست؟ خب پس بگید حرف سیاسی نزنید باقیش بیاید از رابطه هاتون درخواست دوستی آقایون عضو شدنشون و چیزای دیگه که نمیگم بگید آزاد هست راحت باشید ما فقط حرفای سیاسی رو تعلیق میکنیم اگه عدالت اینه باشه من که شکر خدا کم میام سایت چون چیز آموزنده ای نداره که بیام همش شوهرم دوست پسرم رابطه مون و این چیزا هست یه زمانی سایتتون خوب بود الان دیگه نه میخای تعلیق دائمم کنی تعلیق کن نی نی یار کاراتون که همیشه ناحق هست چه اهمیتی داره 

سلام.بفرمایید عزیزم

گفتم نی نی یار طولانی شد ولی حق بود بخونید لطفا قبل تعلیق دائم کردنم جوابم رو بدید که بدونم چرا دلیلش چی بود فقط گفتم فکر کشور خودمون و بدبختی خومدن باشیم حرف دیگه ای زدم؟؟؟؟

گفتم نی نی یار طولانی شد ولی حق بود بخونید لطفا قبل تعلیق دائم کردنم جوابم رو بدید که بدونم چرا دلیل ...

عزیزم برای جواب سوالاتتون اگر قوانین سایت رو بخونید متوجه میشید.چون نمیشه دونه دونه بگم چیا ممنوعه.ولی در کل هرگونه پست و تاپیک سیاسی ممنوعه و وقتی گزارش میخوره دسترسی کاربر محدود میشه.اونایی هم که هنوز باز هستن گزارش بخورن تعطیل میشن.گفتین قبل از تعلیقتون.میخواین اکانتتون رو ببندم عزیزم یا خیر؟

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم برای جواب سوالاتتون اگر قوانین سایت رو بخونید متوجه میشید.چون نمیشه دونه دونه بگم چیا ممنوعه.و ...

نه نی نی یار من میخام کاربریم رو داشته باشم ولی چون حرف حق زدم و سه هفته کاربریم تعلیق شد گفتم این تاپیک رو بزنم حتما لغو کامل میشم.یکی از این موارد رو میگم چرا در مورد رابطه ج ن س ی یا یه کاربر آقا به اسم amiirkhaan اگه درست نوشته باشم درخواست دوستی میدن و کاربرا شاکی بودن مگه اینجا بچه زیر هجده سال نیست خب چرا اینا تعلیق نمیشن خب ناحق هست نی نی یار 

نه نی نی یار من میخام کاربریم رو داشته باشم ولی چون حرف حق زدم و سه هفته کاربریم تعلیق شد گفتم این ت ...

چرا بی دلیل تعلیقتون کنم وقتی سوال داری عزیزم.کاربران هر تاپیک یا پستی که خلاف قوانین هست رو گزارش بزنن بدون استثنا رسیدگی میشه به جز پیامها و درخواستهای دوستی در پی وی.و اسکرین شاتها.

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

چرا بی دلیل تعلیقتون کنم وقتی سوال داری عزیزم.کاربران هر تاپیک یا پستی که خلاف قوانین هست رو گزارش ب ...

خیلی ممنون وقت گذاشتید نی نی یار دیگه حرف حق رو توی دلم نگه میدارم و تو این سایت نمیگم