2777
2789
عنوان

دعا یا نذر قوی برای باردار شدن

101 بازدید | 11 پست

خانم ها من دوسال و نیم دنبال بارداری برای بچه دوم هستم  سنم بالا رفته ۴۰ سالمه و میخام باز این ماه آی یو آی کنم

نمی‌دونم چرا نمیشم

لطفا اگر دعایی نذری چله ای موثق سراغ دارید به من بگسد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شرایط شما رو دارم کاش دوباره مادرشم من برای شما دعا میکنم و ۷ آیت الکرسی میخونم شما هم برای من دعا کن و ۷ آیت الکرسی بخون به حق علی اصغر دوباره دامن‌زدن سبز شه و بچه هامون از تنهایی در بیان 

منم شرایط شما رو دارم کاش دوباره مادرشم من برای شما دعا میکنم و ۷ آیت الکرسی میخونم شما هم برای من د ...

شما چند سالته همسرت چی 

من همش استرس سنمون رو دارم میگم پیر شدیم دیگه میخام چیکار

شما چند سالته همسرت چی من همش استرس سنمون رو دارم میگم پیر شدیم دیگه میخام چیکار

۴۳ سالمه همسرم از من بزرگتره پسر ۱۵ ساله دارم یکی دیگه میخوام 

تا حالا اقدام نکردیم همسرم نخواسته ولی من خیلی دوست دارم دوباره مادرشم 

منم شرایط شما رو دارم کاش دوباره مادرشم من برای شما دعا میکنم و ۷ آیت الکرسی میخونم شما هم برای من د ...

سلام آجی خوبی من برای تو میخونم توام برا من بخون... منم. همینم دختر منم تنهاس و. منم سنم همین بالا.... بیاین دعا کنیم همو ازرته قلبمون😭.. من الان خوندم براتون.. 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

باشه عزیزم ۷ آیت الکرسی براتون نیخونمشماهم برای من بخون و دعام کن

من دوباره برلتون خوندم... توام واسه من بخون🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن