2777
2789

مسائل مهمترین داخل گزینشت هست کاری ب گوشی ندارنم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

گوشی داشتن که مشکلی نداره موقت دیلیت کن نرم افزار ایرانی هم بریز 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون فرهنگیان

بدو ورودش مصاحبه میگیرن؟ و کنکور هم رتبه بالا میخوان؟ 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من چی میگم تو چی میگی🥲

تو خیلی چیزا میگی که ...

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منم میدونم میگم قبول شدم بگم ندارم

اصلا، اونها معلم دور از جامعه و بی خبر از همه جا نمی‌خوان.

بگو فقط با پیام رسان های داخلی کار میکنم. سروش و ایتا و ...

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
میگن تل و اینارو چک میکنن دیلیت بزنم بازم بر می‌میگردونن یا اینکه نینی سایتو نگا میکنن؟

نه بابا مگه الگیه  چک کردن تلگرام که پیام رسان خارجیه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بدو ورودش مصاحبه میگیرن؟ و کنکور هم رتبه بالا میخوان؟

بعد از قبولی اره 

هم تجربی ها و هم انسانی ها و هم ریاضی ها میتونن کنکور بدن ی سری دروس جداگانه هم داره که باید بخونن درصد ها هم باید از ی حدی بیشتر باشه دیگه اره 

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

با دروغ شروع نکن، اینجوری خدای نکرده درآمدت هم ناپاک میشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️