2777
2789
عنوان

دانشحو ها بیاین

89 بازدید | 13 پست

بچه ها شما اگه جزوتون رو خوب خوب در حد دو دور خوب بخونید و نمونه سوالم حل کنید

به طور میانگین از اساتیدتون چند میگیرید؟[میدونم که هر درس متفاوته اما دارم میگم میانگین]

میخوام ببینم فقط استادای ما عقده این تا ده تا رفرنس نخونی ازشون نمره خوب نمیگیری یا همه اساتید مشکل دارن😭😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما نصف کتاب  میخوندیم یه دور ۱۱ میگرفتیم 

دیگه اینهمه قطعا ۲۰  

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

والا ما نصف کتاب میخوندیم یه دور ۱۱ میگرفتیم دیگه اینهمه قطعا ۲۰

خب مشکل اینه، اکثر اساتید دانشگاه ما میگن فقط رفرنس

و خب رفرنس خوندنم سخته واقعا

برای همین با این خوندنی که من گفتم نهایتا بتونی ۱۸ ۱۷ بگیری

خب مشکل اینه، اکثر اساتید دانشگاه ما میگن فقط رفرنسو خب رفرنس خوندنم سخته واقعابرای همین با این خوند ...

عزیزم مام رفرنس میخونیم 

پس فکر کردی چرا کلا نصفش رو میرسیدم بخونم 

چون زیاده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بستگی به این داره که چطورس بخونیمن دوبار خوب بخونم قطعا ۲۰ میگیرم

بستگی به استادشم داره البته، مثلا ما ۸۰ درصد اساتیدمون امتحان رو با نمره منفی میگیرن یا معتقدن رفرنس باید حتما خونده شه

عزیزم مام رفرنس میخونیم پس فکر کردی چرا کلا نصفش رو میرسیدم بخونم چون زیاده

خب برای رشته های علوم پزشکی واقعا رفرنس خوندن سخته، چون حجم مطالب بسیار بالاس و از طرفی هم غالبا واحد درسا کم

خب برای رشته های علوم پزشکی واقعا رفرنس خوندن سخته، چون حجم مطالب بسیار بالاس و از طرفی هم غالبا واح ...

خب منم علوم پزشکیم عزیزم 

تازه یکی از دانشگاه های تهران هم هستم با اساتید سخت گیر 

بستگی به استادشم داره البته، مثلا ما ۸۰ درصد اساتیدمون امتحان رو با نمره منفی میگیرن یا معتقدن رفرنس ...

میدونم عزیزم خب من وقتی حجم مطالب زیاده نمیرسم که بخونم و تمومش کنم و نمره ی کمی میگیرم ولی وقتی که حجم مطالبی زیاد نیست یا وقت دارم که همه رو بخونم و یه دور هم مرور کنم قطعا بالای ۱۹ میگیرم