2777
2789
عنوان

بنظرتون خوش مزه ترین غذا و بد مزه ترین غذا از نظرتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 537 پست
من همه ی غذاها رو میخورم. هیچ غذایی رو به صورت ویژه دوست ندارم و از هیچی هم بدم نمیاد.

خوش خوراک توام گلی از گلای بهشتی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ادویه ها رو دوست دارم و زیاد هم میزنم به غذاهام اینا چندتا از ترکیب های اویه هام برا غذاهاستبرا ...

همه شون خوبه دوس دارم بجز تخم گشنیز خواهرمم تو‌مرغش میزنه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پس هیچی دوست نداری حسابی لاغری

لاغری و چاقی مهم نیست میدونی حسرت به دلم مونده یه بار مثل بقیه یه غذا بهم بچسبه سیر دل قشنگ غذا بخورم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

😂😂😂ولی دوستام میگن سلیقت پیرمردیه😂

نه بابا پیرمردی نیست خب زمان قدیم همین گوشت بُلد بود دیگه ارزون بود همه کبابی بودن.الان ما ب این میگیم لاکچری پسند😂

عههه🫡

والا

لاغری و چاقی مهم نیست میدونی حسرت به دلم مونده یه بار مثل بقیه یه غذا بهم بچسبه سیر دل قشنگ غذا بخور ...

دختر کاش منم مثل تو بودم همه چی بهم مزه میده مغزم فرمان سیری نمیده.البته دوماهه  مراعات میکنم ولی مغزم مراعات نمیکنه

دختر کاش منم مثل تو بودم همه چی بهم مزه میده مغزم فرمان سیری نمیده.البته دوماهه مراعات میکنم ولی مغ ...

خب همیشه حالت تهوع داشته باشی ضعف و معده درد داشته باشی عصبی باشی هیچ لباسی اندازه ات نشه اینا هم هست دیگه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خب همیشه حالت تهوع داشته باشی ضعف و معده درد داشته باشی عصبی باشی هیچ لباسی اندازه ات نشه اینا هم هس ...

دکتر گوارش و دکتر تغذیه رفتی؟

مشکلات من از جایی شروع شد که همه ی غذاهارو دوس داشتم

😂 نوش جونت گلم  

یعنی هیچی نیست خوشت نیاد؟

اره هیچ مشکلی ندارم مشکل روحی دارم

مادر تمام دردا همین مشکل روحیه 😟