2777
2789

ببخشید که اینجا میگم چون نمیتونم جای دیگه بگم 

لطفا رد بشید اگر احمقانه بنظر اومد

من همیشه پریود که میشم پشت لباس زیرم هم خونی میشه کمی .. همیشه همینطور بوده

اما چندماهه حساس شدم با خودم میگم نکنه این خون نیست و ببخشید مدفوع هست و از خودم و لباسم و .. بدم میاد و چندتا لباس زیر اینطوری‌ انداختم دور 

با اینکه همیشه موقع پریود کثیف میشده و روزای عادی اینطوری نیست اصلا 

قبلا راحت میشُستمشون ولی الان میشینم کلی فکر میکنم که این چه لکه ایه و اصلا بدم میاد دست بزنم 

واعصابم خورده و استرس دارم نمیدونم چیکار کنم 

بعد میگم نکنه جایی نِشِستم و کثیف شده باشه ..

هرروز هرروز یه مدل وسواس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بو و زنگ خون و مدفوع با هم فرق داره.‌دو تا پد بهداشتی  بذار در طول هم. که لکه قسمت پشت بیفته روی پد. وقتی چشمت رنگ قرمز ببینه شک ات برطرف میشه. اما بنظرم اگر وسواس چیزای دیگه هم داری برو دکتر که داروی ضد وسواس بگیری. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بو و زنگ خون و مدفوع با هم فرق داره.‌دو تا پد بهداشتی بذار در طول هم. که لکه قسمت پشت بیفته روی پد. ...

لکه واضح و پررنگ نیست که رد کمرنگ هست 

بعد انقدر نوار گرون شده نمیتونم دوتا دوتا بزارم،چون پشت خیلی کثیف نمیشه در حد همین رد کمرنگ فقط ..