2777
2789

الان یه تاپیک در مورد "انتقام" دیدم و نوشتم "من از خیلیها کینه به دل دارم و اگه کشتن جرم نبود، به بدترین وضع میکشتمشون."

شاید فکر کنید من دیوانه هستم ولی کاری که بعضیا با من کردن رو نه میتونم ببخشم و نه فراموش کنم. چند ساله که از اون ماجراها میگذره ولی من نمیتونم ببخشم و واقعا ته دلم مرگ اونها رو آرزو میکنم.

فکر میکنم این احساسم اشتباهه و باید درستش کرد. ولی چجوری میتونم ببخشم و دلم رو صاف کنم؟ کسی تجربه داشته؟

مثلا یه مورد زمانی بود که با شخصی ضرب و جرح کردم و فکر میکردم زندان میوفتم. خوشحالی بعضی از فامیلهامون رو میدیدم و حتی بعضیاشون میومدن رو در رو ته دلم رو خالی میکردن. (با اینکه تازه پدرم فوت کرده بود)

شما میتونید ببخشید؟

ازشون عبور کن ولی درسی ک گرفتیو فراموش نکن

من فکر میکنم این خشمی که درونم هست به خودم ممکنه آسیب بزنه. بیشتر برای این میخوام ببخشم تا خودم راحت شم.

ولی اون درس ها همیشه تو ذهنم هست. جالبه این فامیلهامون رو در رو خودشون رو خیلی دلسوز نشون میدن و مجبورا هنوز باهاشون در ارتباطم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسر فامیلمون خواستگارم بود بعد جواب رد دادم 

با یکی دیگه ازدواج کردم 

پسر فامیل دعا گرفته بود که طلاق بگیرم 

و همینطورم شد 

الان فامیله ازدواج کرده بچه هم داره من موندم شکست پشت شکست.. 

مقصر هم اون پسر بود و هر ثانیه تو افکارم میکشمش

من پسر فامیلمون خواستگارم بود بعد جواب رد دادم با یکی دیگه ازدواج کردم پسر فامیل دعا گرفته بود که طل ...

آدمایی بودن سرم کلاه گذاشتن و هنوز باهاشون در ارتباطم. از نظر مالی آدم میتونه ببخشه ولی کسی که با زندگی آدم بازی میکنه رو نمیشه بخشید.

من فکر میکنم این خشمی که درونم هست به خودم ممکنه آسیب بزنه. بیشتر برای این میخوام ببخشم تا خودم راحت ...

میتونم خشمتون رو درک کنم .

من هم همینم چون 

اینقد توی خودم ریختم که تبدیل به یه توده شده 

جدا نمیشه ، از بین نمیره 

کهنه شده زخمش ، ولی هربار یادم میوفته چه بلاهایی که به سرم آورد اون زنیکه دلم میخواد از صحنه ی روزگار محوش کنم .

ولی نمیشه کشت !

فقط منتظرم که کنکورم تموم بشه .

اون وقت میرم و این همه خشم و حرفی که تو این ده سال به هیشکی نگفتم یا آزار و اذیت های جسمی و روحی که بهم داد رو و تهدیدم میکرد به کسی نگم رو جلوی همه میگم 

تا روی شیطان صفتش رو ببینن .

آمین انشالله .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

من فکر میکنم این خشمی که درونم هست به خودم ممکنه آسیب بزنه. بیشتر برای این میخوام ببخشم تا خودم راحت ...

یه خشمی درونته که فکر میکنی زن‌ها باهات کاری کردن و باید پولتو بدن اگه از زن‌ها حتی یک درصد هم خوشت نمیاد میتونی سرتو بکوبی به دیوار loser