2777
2789

برای فروش داخل مغازم میخوام باکس بچینم نمیدونم داخلش چیا بزارم

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.ببخشید اینجا میپرسم . یه جایی خوندم گفتید پسرتون دو زبانه شده با سی دی های دکتر امینی؟ بعدها توی دوران مدرسه براش ایجاد مشکل نکرد؟ بعضیا خیلی تودل آدموخالی میکنن پسرمن تازه ۳سالش شده.

و اینکه از کجا تهیه کنم ؟ پیج داره؟

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
سلام عزیزم.ببخشید اینجا میپرسم . یه جایی خوندم گفتید پسرتون دو زبانه شده با سی دی های دکتر امینی؟ بع ...

سلام نه عزیزم مشکلی ندارن خداروشكر پسر بزرگم کاملا میتونه صحبت کنه ‌پسر کوچیکم یه مقداری کمتر.

من اندروید باکس خریدم وصل کردم به تلوزیون، به نت گوشیم وصل میکنم از تلوزیون میبینن اوایل فقط با دکتر امینی پیش میرفتیم سی دی سفارش میدادم الان نه دیگه هر فیلمی بخوان نگاه کنن انگلیسی سرچ میزنن نگاه میکنن،

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.