2777
2789
عنوان

جای من بودین چ برخوردی با این مدل شوهر میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
من اگه بودم یا طلاق میگرفتم یا اگر شرایط طلاق نداشتم جوری رفتار میکردم که حرمتها حفظ ...

حرف شمام درسته من شرایط طلاق دارم فقط بچه کمی فکرمو مشغول کرده مطمنم پاسوز اینا بشم خودم میشم افسرده کامل یا شاید هم خودکشی

همین پارسال همه جوره شکایتش دادم بدبخت عرضه نداره طلاقم بده میاد دم در خونمون ب التماس و تعهد و قسم

خب دیگه برنگرد بزار آدم شه آخه میدونی وقتی هی رفتی برگشتی دیگه براش عادی شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف شمام درسته من شرایط طلاق دارم فقط بچه کمی فکرمو مشغول کرده مطمنم پاسوز اینا بشم خودم میشم افسرده ...

همین بچه ها مانعی برای طلاق هست..................پس لاقل بذار حرمتها حفظ بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چ راه اصولی جز اینک قید زندگی و بچه هارو بزنم

خب اشتباه شما همینجاست نگاه تون صفر و صدیه... راه اصولی رو از زنای نی نی سایت نپرس.. چون هلت میدن یه زندگی نکبت بار تر از الان.... راه اصولی رو از یه مشاور خانواده بپرس..اگ هزینش برات سخته زنگ بزن ازین مشاورای رایگان استفاده کن. 

خب اشتباه شما همینجاست نگاه تون صفر و صدیه... راه اصولی رو از زنای نی نی سایت نپرس.. چون هلت میدن یه ...

ن اتفاقا تراپی میرم چون پارسال دادگاهی شدیم پرونده داریم تو مشاوره ولی اونم هی ب من میگه کوتاه بیا

ن اتفاقا تراپی میرم چون پارسال دادگاهی شدیم پرونده داریم تو مشاوره ولی اونم هی ب من میگه کوتاه بیا

خب خیلی خوبه که..‌ حتما برای این مشکل مشروب خوری هم برو پیشش ،،،گوش کن حرفاشو و مو به مو انجام بده ... چون وقتی شوهرت مسته هیچ توقعی ازش نمیشه داشت

از من نپرس چکار میکردم بیفایدست خودت بیین چکاری ازت ساختست همون کارو بکن 

اگه ضرر کاری که میخوای بکنی بیش از نفعشه نکن 

تو راهکاری که درپیش میگیری بچه هات رو هم نادیده نگیر قمارباز عرق خور کسی نیست که ادم دوتا بچه رو پیشش ول کنه بره

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

همین پارسال همه جوره شکایتش دادم بدبخت عرضه نداره طلاقم بده میاد دم در خونمون ب التماس و تعهد و قسم

خب شغلشه دیگه چکار کنه

معلدم ناز نازی هستی بچه هات بززگن بازم میگی کوچی‌کن و فلان

کجا طلاق بگیری اینده ۲تا بچه رو باد بدی ک از شغل طرف هوشت نیومده؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا راست میگه از شغلش ناراضی بودی قبوب نمیکردی

ناراصی بودی یکی بجه میاوردی ن ۲تا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.