2777
2789
عنوان

جای من بودین چ برخوردی با این مدل شوهر میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
شرایطتت تقریبا مثل منه بااین تفاوت که من بچه ندارم و کارماهم یبار قبلا به دادگاه کشیده بود ولی شوهر ...

خداروشکر کن ک بچه نداری من نفهمیده دوتا پشت سرهم اوردم هر روز میزنم سرم ک چ کاری بود کردی

چرا مقصر میدونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میدونی بعضیا تا یه جایی براشون ترس داره و از یه یچیز میترسن اما بعد از مدتی براشون مهم نیست آخه ...

ببین عزیزم همه جوره اینو شکایت دادم همه حساباش همه چیش هم بستم بچه هارم تو دعوا برداشت تحویل مادرش داد منم پیگیر هم نشدم ۲/۳ماه حتی راضی ب طلاق توافقی هم شدم حتی جهازمم جمع کردم رفتم ولی عین سگ دم در خونمون خوابید و هزاران ادم فرستاد اخرش وقتی صدای بچه هامو شنیدم ک گریه میکنن دلم سوخت ک کاس نمیسوخت منم بچه ی نفرم حق من اینه یعنی

از من نپرس چکار میکردم بیفایدست خودت بیین چکاری ازت ساختست همون کارو بکن اگه ضرر کاری که میخوای بکنی ...

اره برای همون مادرش نگهشون میداره منم دلم نمیخاد اینجوری بشه میشینم میگم انقد بخوره تا بمیره قمار هم پول خودشه انقد ببازه ک سر از زندان در بیاره الهی

والا راست میگه از شغلش ناراضی بودی قبوب نمیکردیناراصی بودی یکی بجه میاوردی ن ۲تا

شغلش از اول همین نبود ک تو شرکت پست تهران کار میکرد زندگیمون خوب بود بچه هام شیر ب شیر شدن از سقط ترسیدم خلاصه هرچی الان دارم میبینم چوب خوبیمو دارم میخورم

اره خیلی جوری ک یک جوری شکایت کردم رفتم پزشک قانونی ک حساب کار دستش بیاد از اون موقع جیک نمیتونه بکن ...

ای بابا اینم مثل شوهر من کلکسیون کامل بدی هاس 

من که دارم جدا میشم ولی شما بچه داری اگه جای درست شدن داره تلاشتو بکن

ای بابا اینم مثل شوهر من کلکسیون کامل بدی هاس من که دارم جدا میشم ولی شما بچه داری اگه جای درست شدن ...

اره همه جوره بدی داره تازه ی مدت دیگ ب خودش مباد دو س ماهی خوب میشه باز شروع میکنه من فقط یک ساله جلو کتک گرفتنشو گرفتم جوری شده ک فقط من حرف میزنم تو خونه جرعت نداره جواب بده حالا نمیدونم این بار وقتی دروغش لو رف برای من خط نشان کشید منک از ته دلم ارزو کردم پاش ب خونه نرسه

ببین عزیزم همه جوره اینو شکایت دادم همه حساباش همه چیش هم بستم بچه هارم تو دعوا برداشت تحویل مادرش د ...

وای واقعا هم مشکل ما خانوما همین دلسوزی های الکی مون، درسته بچه واقعا دچار مشکلات روحی میشه اگر شرایط نگهداری خب طلاق بگیر بچه با خودت نداری نه ولش کن برو با کسی که هم دست بزن داره هم رفیق باز و..یک لحظه هم نمون. بنظرمن از خودت نگذر چون چند سال آینده حتما پشیمون میشی 

اره همه جوره بدی داره تازه ی مدت دیگ ب خودش مباد دو س ماهی خوب میشه باز شروع میکنه من فقط یک ساله جل ...

کسی ک ادم نشه تا اخر نمیشه فوقش یه مدت از ترس دادگاهو مهریه درست شه بعدش همون آشو همون کاسه 

اینجور ادمای وقیحو یاباید تحمل کنی و پیر شی یا ولش کنی بخدا ک راه دیگه ای نیست

وای واقعا هم مشکل ما خانوما همین دلسوزی های الکی مون، درسته بچه واقعا دچار مشکلات روحی میشه اگر شرای ...

فکرم بدجور مشغوله 

خودم میدونم اول اخر باید بگذرم از بچه هام

کسی ک ادم نشه تا اخر نمیشه فوقش یه مدت از ترس دادگاهو مهریه درست شه بعدش همون آشو همون کاسه اینجور ا ...

حرفت درسته واقعا حق ولی الان دارم خودمو میزنم ک پارسال چرا برگشتم اونم بعدچندین بار بی ابرویی ادم ابرو براش نمیمونه تو فک فامیل 

حرفت درسته واقعا حق ولی الان دارم خودمو میزنم ک پارسال چرا برگشتم اونم بعدچندین بار بی ابرویی ادم اب ...

دقیقا همه اینارو درک کردم واقعا حقم همچین ادم بی شخصیتی نبود ولی کلیییی ابروم رفت حرفم افتاد سرزبون مردم 

ولی گوربابای فامیل تو ببین صلاحت چیه 

اره خیلی مشکل بزرگیه دارم له میشم رو ندارم ب خانواده اگ بگم چون هزاران بار سعی کردم جدا شم شوهرم میا ...

پس عزیزم با توجه به توضیحات خودت شوهر خوبی داری 

زحمت کشه 

دعوا نکن سعی کن با صحبت آروم حلش کنی