2777
2789
عنوان

جای من بودین چ برخوردی با این مدل شوهر میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
دلم داره میسوزه

شرایطتت تقریبا مثل منه بااین تفاوت که من بچه ندارم و کارماهم یبار قبلا به دادگاه کشیده بود ولی شوهر من پرو و طلبکاره برای همه چی منو مقصرمیدونه الان داریم جدامیشیم به نظرم اگه از کاراش پشیمون میشه و التماس میکنع لاقل بهش فرصت بده

مثلا چطور پروش نکنم

آخه میدونی بعضیا تا یه جایی براشون ترس داره و از یه یچیز میترسن اما بعد از مدتی براشون مهم نیست آخه چرا یکبار واقعی بهش نشون نمیدی کاراشو دوست نداری اگه کسیو داری بزار حالیش کنن کارشو  و اگه دیگه واقعا جا نداره ولش کن مگه چقدر ارزشمنده که یه عمر زندگی تو فداش کنی،. چند سالته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متاسفانه خیلی حق داری 

من حس میکنم بجز خوردن مشروب کارای دیگه ام میکنن 

شوهرت در اصل داره میره صفا سیتی 

وگرن با عقل جور در نمیاد بخاطر میوه فروختن اینهمه راه بکوبه بره 

نمیدونم قلق شوهرت چیه؟

شوهر من اروم باشم بحرفم گوش نمیده 

شاید شوهر تو باید اروم باشی ک گوش بده 

حالا ک دعوا جواب نداد اروم پیش برو 

اگر نشد لج کن بگو اگر قراره بخاطر پول درآوردن مارو ول کنی بری من پولتو نمیخوام 

مسئولیتاتو انجام نده

حتی شده بچه هارو مهد نبر لج کن بگو دست تنها نمیتونم 

وقتی میره زنگ میزنه جواب نده بذار نگران شه 

اگر خانواده ها هستن به اونا بگو 

والا بخدا نمیدونم 

مشکل خیلی بزرگیه

عزیزم متاسفانه خیلی حق داری من حس میکنم بجز خوردن مشروب کارای دیگه ام میکنن شوهرت در اصل داره میره ص ...

😐😐😐کاش وقتی اینقدرررر اطلاعاتت کمه نخوای راحبع زندگی یکی دیگه نظر بدی برو ببین چرا میرن جنوب میوه میفروشن بعد بیا نظر بده

آخه میدونی بعضیا تا یه جایی براشون ترس داره و از یه یچیز میترسن اما بعد از مدتی براشون مهم نیست آخه ...

۲۶سالمه 

شوهرمم ۲۷ حس میکنم بخاطر کم سنی اش ابنجوریه 

حالا دیروز از اونحا برام سوغات روتین پوستی خرید نزدیک۷ت و چند تا چیز دیگ ولی وقتی فهمیدم دروغ میگه واقعا مخم نکشید احساس روانی بودن دارم

شرایطتت تقریبا مثل منه بااین تفاوت که من بچه ندارم و کارماهم یبار قبلا به دادگاه کشیده بود ولی شوهر ...

الان برام خط نشون کشید فقط ییام پدرتو در میارم فلان میکنم ولی میدونم عین موش میشه اصن تو خونه بهش رو هم نمیدم چون خوشم نمیاد ازش وقتی خونس هم یکسره کافس خستم ازش گاهی میگم کاش بمیره 

عزیزم متاسفانه خیلی حق داری من حس میکنم بجز خوردن مشروب کارای دیگه ام میکنن شوهرت در اصل داره میره ص ...

اره خیلی مشکل بزرگیه دارم له میشم رو ندارم ب خانواده اگ بگم چون هزاران بار سعی کردم جدا شم شوهرم میاد میفته رو دست پام

ولی باز روز از نو روزی از نو 

البته سختی کارش هم هس اونجا میوه فروخت با کلی دردسر و سر درد چون شهرداری هر روز بهش گیر میداد ک جمع کن وسایلتو یا ترازوشو برمیداشت میبرد تا عصر میبینم زحمت میکشه ولی دروغ گفتنش نمیتونم هضم کنم مگ چیمیشد ب من میگف میخام عرق بخورم الکی میگه میخام بخابم و تا ۴پای بساطه باز دیشب یکی از رفیق هاش منو ادغام کرد همچین ب رفیقش پز میداد ک نشستیم پای مشروب میگف هر شب میاییم خونه فلانی یکسره میخوریم انقد شکستم چون رفیقش ب من گف اینجوری میکنه نفرستش اونجا گفتم ثابت کن گف ادغامت میکنم ک با گوش خودت بشنوی

تازه پول خاصی هم نمیاره ۳۰ت جنس خرید گف ۶۰ت میارم تو ۱۰روز گفتم باشه ولی فقط ۳ت ب من داد میگه زندگی خرج داره ۳۰ت تموم شد میگع فک میکنه من نمیفهمم 

تازه همچین طلبکار شد وقتی دروغشو رو کردم انقد فحش داد انگار من کار بدی کرده باشم تازه پرو پرو میگه ب من زنگ و پیام نده تا بیام تکلیفت روشن کنم