دوستان خواهرم از خواهر شوهرش شنیده بود یه سیدی هست هر کی رفته پیش پسر دار شده لطفا کسایی که اعتقاد ندارن نیان بی خود نظر بدن هر کی رفته پیشش جواب گرفته کلا سید خوبیه اطلا هر مقدار پول بهش بدی قبول میکنه حتی ۵۰ تومن خواهر منم چون ۳ دختر داره رفت پیشش که براش دعا بگیره یه کاموا سبز به اندازه دور کمرش بهش داده ۳ تا هم گره زده براش دعا خونده گفته ببند به کمرت بی شک پسر دار میشی میخوام ببینم کسی راجب دعا با کاموا چیزی میدونه
هیچ انسانی حتی سید هم نمیتونه تو کار آفرینش خدا دخالت کنه
و کسایی که تفکر دارم دختر از پسر برتره یا پسر از دختر برتره خواهشاً هیچوقت بچه دار نشن
کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خواهرم میگه اون روز که رفتم پیشش یه خانومه اومده بوده گفته بود بعد ۴ دختر پیش همین سید دعا گرفتم الان ۵ ماهه باردارم بچمم پسره حالا اومد بود برا تشکر پیشش