2777
2789
عنوان

چطوری ادامه بدم به ازدواجم

114 بازدید | 4 پست

بچه ها چطور امیدوار بشم به زندگی ؟ پدرم تازه فوت کردن سه برادر کوچیک دارم که یکی شون فلج مغزی هست ، ازدواج کردم با عشق ولی احساس میکنم که امید من به ازدواج بعد فوت پدرم ی امید زودگذر بود الان فکر میکنم نمیتونم زندگی کنم حتی با ازدواج الانم که ازدواج کردم از خانواده م مسافت مکانی داریم و دوریم خلاصه چیکار کنم انقد دلتنگ بابام نباشم داغونم از درون 😭😭😭😭😭

عزیزم منم پدرم فوت شد تااروم شدم زمان برد،درکت می کنم سخته مخصوصا باشرایط شما منم مجبوربودم دورازخانواده ام باشم وتنها خیلس سختم بودخیلی،اما قشنگم لطمه ای به زندگیت نزن مخصوصا پدرت توروداره میبینه زندگیتوخراب نکن حیفه به شوهرت برس به زندگیت اولش هم هس همه اش گریه وزاری شوهرت خسنه میشه حق هم داره من گریه میکردم تنها بودم شوهرم میومد خونه شب میشدم یه ادم دیڭه ،بعدشم قوی باش خانواده ات بهت احتیاج دارن نبایدادم ضعیف باشه

عزیزم منم پدرم فوت شد تااروم شدم زمان برد،درکت می کنم سخته مخصوصا باشرایط شما منم مجبوربودم دورازخان ...

مرسی عزیزم حرفت کمی آروم ترم کرد خدا پدرتون رو بیامرزه و خوشب بشی عزیزم ، بچه هم داری ؟ کدوم شهر هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم حرفت کمی آروم ترم کرد خدا پدرتون رو بیامرزه و خوشب بشی عزیزم ، بچه هم داری ؟ کدوم شهر هست ...

بعدش حامله شدم تک وتنها  بودم بچه ام سقط شد اما خدابزرگه ناامید نمیشم.من استان فارس هستم

بعدش حامله شدم تک وتنها بودم بچه ام سقط شد اما خدابزرگه ناامید نمیشم.من استان فارس هستم

عزمزمه انشالله ی فرزند صحیح و سالم به دنیا میاری به امید خدا اگه قسمت باشه چند ساله ازدواج کردین ؟ منم ساکن تبریزم 

به نظرتون چطور میشه آدم همسرشو راضی کنه از شهر کوچیک ببره شهر بزرگ پیش خانواده ش؟