2777
2789
عنوان

دوستی با کسی که مشروب میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست
چندسالتونهمن بودم به هیچ وجه با چنین افرادی دوستی نمی‌کردم ادم ناخودآگاه تحت تاثیر دوست قرار میگیره ...

۲۱ سالمه خودمم حرف شمارا قبول دارم ولی آخه برام خیلی سخته اون بخشی از من شده 🥲

و خدایی که به شدت کافیست💌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادت باشه اگه ۵تا سیب باشن یه سیب گندیده توشون باشه بقیه ی سیب ها رو هم میگندونه

در رابطه با ادما هم همینه یه نخاله بقیه رو هم به راه بد میکشونه

پس خیلی حواستو جمع کن

حد و مرز بزار برای خودت

به دوستتم بگو اگه با اونا میگرده دیگه تو رو نخواهد داشت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بنظرم با دوستت حرف بزن و بهش بگو که خوب نیست با این دوستا میگرده، اگه نمیتونی اینو بهش بگی پس چه دوس ...

نه اینکه نتونم بهش بگم همین الانم دارم با عصبانیت باهاش حرف میزنم تا متوجه بشه ولی آخه فکر میکنم گفتن اینکه با فلانی دوست نباش خیلی بچگانس 

یادت باشه اگه ۵تا سیب باشن یه سیب گندیده توشون باشه بقیه ی سیب ها رو هم میگندونهدر رابطه با ادما هم ...

اگه قبول نکرد بنظرتون اونجوری که من دوستش دارم دوستم نداره؟

خوب بهش بگو یا منو انتخاب کن یا اونا رومن نمیخوام از راه به در بشیبشین نصیحتش کن شاید یکی رو به راه ...

من میدونم جوابش چیه میگه ت مگه منو نمیشناسی من قرار نیس از این کارا کنم اونا مگه سیگار کشیدن من سیگاری شدم و اونا دوستای معمولی اند ولی تو فلانی ت بیساری قرار نیس اونا نقشی ت زندگیم داشته باشن

من مطمئنم چنین حرفایی قراره بشنوم و مطمئنم دوستی شو با اونا تموم نمیکنه 

نه اینکه نتونم بهش بگم همین الانم دارم با عصبانیت باهاش حرف میزنم تا متوجه بشه ولی آخه فکر میکنم گفت ...

با عصبانیت نباشه که، با ملایمت و دلسوزی باشه، که بدونه خیرشو میخوای

وقتی عصبانی بشی ممکنه این برداشتو داشته باشه که از حسادته این حرفارو بهش میزنی

بچگانه نیست اتفاقا عاقلانه ست که بخوای دوستت ادم درستی باشه و دوس داری ایشونم عاقلانه رفتار کنه

درنهایت اگه دیدی گوش نمیده یا کاراشو پنهانی از تو انجام میده بدون انقدرام برات ارزش قائل نیست و برای رابطه تون باید یه فکر دیگه بکنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
با عصبانیت نباشه که، با ملایمت و دلسوزی باشه، که بدونه خیرشو میخوایوقتی عصبانی بشی ممکنه این برداشتو ...

حرفتون کاملا درسته🥲❤️

اگه قبول نکرد بنظرتون اونجوری که من دوستش دارم دوستم نداره؟

اره دیگه اگه انقدری که تو براش ارزش قائلی برای تو ارزش قائل باشه حداقل روی حرفات فکر میکنه نه اینکه بهانه بیاره

۲۱ سالمه خودمم حرف شمارا قبول دارم ولی آخه برام خیلی سخته اون بخشی از من شده 🥲

منم رابطه ام با دوستم کاملا قطع شد و اوایل خیلی اذیت شدم ولی دیگه عادی شد

اولویت خودتی اول به خودت فکرکن مطمئن باش دوستت هم بود همینکارو میکرد

زیاد به دوست ها وابسته نباشین پ بیش از حد باهاشون صمیمی نشید تجربه به من نشون داده اکثر دوستی ها به دلایل مختلف به مرور سرد میشن خصوصا بین دخترا

پس چه بهتر قبل اینکه روت تاثیر بذاره این اتفاق بیفته

البته اگه دوستت از رفتار دوستاش خوشش میاد و مشکل نداره درغیر اینصورت اون باید دوستی اش رو با اونا بهم بزنه

البته اینا فقط نظر منه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
من میدونم جوابش چیه میگه ت مگه منو نمیشناسی من قرار نیس از این کارا کنم اونا مگه سیگار کشیدن من سیگا ...

پس مواظب باش اخلاق و رفتارشون روی تو تاثیر نذاره

در حد امکان فایلتون باهاش کم کن

بذار بفهمه به خاطر دوستاش تو رو داره از دست میده 

منم رابطه ام با دوستم کاملا قطع شد و اوایل خیلی اذیت شدم ولی دیگه عادی شداولویت خودتی اول به خودت فک ...

ممنونم از نظرت عزیزم 🙂🙃❤️