2777
2789
عنوان

دوستی با کسی که مشروب میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 34 پست
پس مواظب باش اخلاق و رفتارشون روی تو تاثیر نذارهدر حد امکان فایلتون باهاش کم کنبذار بفهمه به خاطر دو ...

🙂🙂❤️خیلی سخته برای من ولی تصمیم گرفتم همین کارا کنم

و خدایی که به شدت کافیست💌
من میدونم جوابش چیه میگه ت مگه منو نمیشناسی من قرار نیس از این کارا کنم اونا مگه سیگار کشیدن من سیگا ...

اگه حرفش اینه اونا دوستای معمولی هستن پس باید به راحتی بتونه کنار بزارتشون

تهش یه مدت دیگه و چندسال دیگه خودش میفهمه که اشتباه کرده و تو رو از دست داده ولی خب دیگه تو اون دلگرمی سابق رو نسبت بهش ممکنه نداشته باشی و کلا رابطه تون خراب میشه

بهش بگو یکاری نکنه که بعدا پشیمون بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حرفش اینه اونا دوستای معمولی هستن پس باید به راحتی بتونه کنار بزارتشونتهش یه مدت دیگه و چندسال د ...

🙂❤️کاملا درسته راستش خیلی وقته چیزای مختلفی ازش میبینم و میترسم ازش سرد شم وقتشه که جدی باهاش حرف بزنم

و خدایی که به شدت کافیست💌
🙂❤️کاملا درسته راستش خیلی وقته چیزای مختلفی ازش میبینم و میترسم ازش سرد شم وقتشه که جدی باهاش حرف ب ...

عزیزم درکل رها باش به چیزی اصرار نداشته باش

ترسی وجود نداره، این دوستته که باید بترسه تو رو از دست بده نه شما

میتونی هم یه مدت اصلا بهش پیام ندی و زنگ نزنی که احساس خطر کنه

در کل این گنجشک رو توی دستت جوری نگه دار که نه بپره نه خفه بشه

میتونی هم با چت جی بی تی حرف بزنی و از اونم راهنمایی بخوای، حتی از رفتارهای همدیگه براش بگو خیلی خوب تحلیل میکنه

این سایتشه با فیلتر‌شکن بزن

https://chatgpt.com/

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch