2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که حسی بهش نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 29 پست
دقیقا منم میگم بهش میگه نمیدونم میتونم یا نه کلا اعصابم رو خورد کرده میگه من اگه باهاش ازدواج کنم ما ...

😂😂 خو ولش کن بزار بره پی گک امپو  

ولی پولدار فقیر میشه، فقیر پولدار میشه، خوشکل زیباییش از دست میده، همه چیز ممکن از بین بره 

پولدارایی که همسرشون حسرت خیلی چیزارو دارن هم کم نیستن 

هر کی یه روحیه ای داره دیگه، من و شما نمی تونیم برا ایشون نظر بدیم چون روحیه ایشون درک نمی کنیم

اگه دوستت به کس دیگه ای علاقه نداره ، کم کم این پسررو دوست خواهد داشت وگرن دلش همیشه پیش اونیکه تو ذهنشه میمونه ، بعدم بهش بگو دو روز دیگه این طرف انقد برات خرج میکنه که عشق و علاقت بهش زیاد میشه ولی با یکی باشی که همش بگه ندارم خب عشقتم از بین میره

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدتی در ارتباط باشن بعد اگه حس پیدا کرد ازدواج کنه اگه نتونست دوستش داشته باشه بکشه کنار چون واقعا اون مرد گناهی نکرده ک یه عمر سردی رو تحمل‌کنه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خانواده دختره مذهبی نامزد شدن و طلاق رو قبول ندارند

نامزد صیغه کنن مذهبی ان

ماهم مذهبی ایم ولی درشرایط حاد طلاق چیزبدی نیست مگه قتله 

تارفتو امد نکنن نمیتونه بشناسه شایذ پسره هزارتااخلاق بد داشت خوب!!!

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اگه دوستت به کس دیگه ای علاقه نداره ، کم کم این پسررو دوست خواهد داشت وگرن دلش همیشه پیش اونیکه تو ذ ...

منم میگم تو زندگی کن دوسش خواهی داشت

میگه تو چرا تونستی یکی پولدار رو پیدا کنی که عاشقشی😐

یه مدتی در ارتباط باشن بعد اگه حس پیدا کرد ازدواج کنه اگه نتونست دوستش داشته باشه بکشه کنار چون واقع ...

صدرصد 

ولی کور شده رسما میگه این همه ازدواج سنتی چطور ازدواج کردند 

منم میکنم فوقش بهش محل نمیدم 

همین الان گفت نمیتونم وضعیتش رو از دست بدم😐😂

پول نبودش بدبختی میاره 

ولی بودنش هم صرفا  خوشبختی نمیاره 

ازدواج کنه فقط پول داره 

الان نیاز های مالیش خیلی احساس میشه براش

دو الی سه سال بعد  ازدواج 

که از ماشین و پول و همه چی ارضا شد 

میرسه به مرحله ای که میبینه خیلی‌ها مال زیادی ندارن ولی عشق تو زندگیشون فراوان هست و با عشق دارن زندگی میکنند 

میرسه به جایی که متوجه میشه عشق  رو نمیشه با هیچ پولی خرید ! 

اونوقته که کار به جاهای باریک کشیده میشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پول نبودش بدبختی میاره ولی بودنش هم صرفا خوشبختی نمیاره ازدواج کنه فقط پول داره الان نیاز های مالیش ...

کاراش رو درک نمیکنم 

طرف مقابل براش مهم نیست و فقط خودش رو میبینه 

کاراش رو درک نمیکنم طرف مقابل براش مهم نیست و فقط خودش رو میبینه

مشکلی نیست در آینده ضربه میخوره فقط ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

صدرصد ولی کور شده رسما میگه این همه ازدواج سنتی چطور ازدواج کردند منم میکنم فوقش بهش محل نمیدم

مگه میشه بهش محل نده😐😐

با این طرز فکرش ردش کنه خیلی بهتره پس

میدونه ک بعدا چه بلایی سر بچه هاشون میاد بخاطر سردی پدر و مادر؟؟؟!

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

مگه میشه بهش محل نده😐😐با این طرز فکرش ردش کنه خیلی بهتره پسمیدونه ک بعدا چه بلایی سر بچه هاشون میا ...

بعدش اومده عروس عمه ای من 

که بدون عشق فقط بخاطر پولش ازدواج کرد و الان عاشقش شد و مثال میاره😐

اصلا دوست ندارم ضربه ببینه

مهم نیست تو چی دوست داری 

مهم اینه انسان ها وقتی حرف حق رو متوجه نشن باید ضربه بخورن تا متوجه بشن