2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

362 بازدید | 45 پست

فک کنین که ب خواهرتون راهنمایی میدین یا اصلا خودتونو بزارین جای من جواب بدین😭

ده ساله ازدواج کردیم تو این ده سال پستی و بلندی زیاد داشتیم

اخلاقش های مثبتو بخام بگم

چیزی بخام ازش در حد توانش دریغ نمیکنه ازم

پدر خوبیه بچم دوسش داره(ی بچه ۷ساله داریم)

خیلی جاها پیش خانوادش ازم حمایت کرده

بدی هاش:

اگه عصبی بشه خیلی بد میشه جوری که یا منو میزنه یا خودشه یا وسیله میشکنه چن باریم خیلی بد زدتم از این اخلاقش خیلی میترسم 

بد دله از خیلی چیزا محدودم میکنه

با دوستاش مشروب میخوره و از نظرش حق ندارم اعتراض کنم چون ی چیز عادیه

چن باری تو دعوا ها گفته برو خونه پدرت نمیخام ببینمت ی بارم جدی گف طلاقت بدم ولی من هر بار بخاطر بچه کوتاه اومدم ولی هر دفعه ک موندم احساس بی ارزشی و اضافه بودن کردم😭

امروز ب خاطر ی چیز خییلی چرت که مقصرم خودش بود ی دعوایی راه انداخت و گف اندازه زباله ارزش نداری دیگ واسم برو خونه بابات نمیخام ببینمت زنگ زد ب مادرم که بگه بیایید ببرینش ولی خدارو شکر اون ج نداد(نمیخام ناراحت شه مادرم)

منم گفتم بخام برم خودم میرم نمیخاد تو بگی اگه هم نمیرم بخاطر بچم و مدرسشه(خونه پدرم ی شهر دیگس)

الانم با دوستاش رف بیرون واقعا نمیدونم چیکار کنم

ولی با این اوصاف دوسم داره میدونم منم اونو ولی خب هر بار ک‌ جدی میگه برو واقعا خسته میشم شما باشین ب طلاق فکر میکنین؟چیکار باید کنم؟

مشاور بیا هم نیس 

جواب های تک ب تک شما برام مهمه میخونم 

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

جواب مارو میخوای چیکار 

وقتی خودت دلت باهاشه 

وقتی دوسش داری پس موندن رو ترجیح دادی دیگه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
جواب مارو میخوای چیکار وقتی خودت دلت باهاشه وقتی دوسش داری پس موندن رو ترجیح دادی دیگه

بیشتر بخاطر بچمه ک موندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر بخاطر بچمه ک موندم

بخوای چن روز بری خونه بابات 

قهر منظورمه اجازه میده بچه رو ببری 

یا واسه اذیت کردنت بچه رو جدا میکنه ازت؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بخوای چن روز بری خونه بابات قهر منظورمه اجازه میده بچه رو ببری یا واسه اذیت کردنت بچه رو جدا میکنه ا ...

نه اجازه میده 

ولی چون خونه اونا ی شهر دیگس بخاطر مدرسش نمیخام برم

خودت برو پیش مشاور خانواده مطمئن صحبت کن ببین چی میگه یکیتون مشاور بره باز بهتر از اینکه هیچ کدومتون نره

حرفای مشاور سرلوحه خودت قرار بده مطابق راهنمایی های اون جلو برو ببین به کجا می رسی ببین ادامه دادن درست هست یا نه

بخاطر بچت هم بهتره این کار رو بکنی

چون پرسیدی شما جای من بودید چیکار می کردید می گم خودم بودم چکار می کردم

اولا به این توجه می کردم که اون احساس بی ارزشی کاملا به بچه هم منتقل می شه

بعدش هم اینکه وقتی حرمت ها از بین رفت دیگه اون زندگی و رابطه برام هیچ ارزشی نداره و طرف مقابل از چشمم میفته

و اینکه من خانواده به شدت حامی ای دارم که تحت این شرایط با یه اشاره از دورترین شهر تشریف میارن و ادبش می کنن دست من رو هم می گیرن می برن.

هرچند درجایگاهت نیستم  و اصلا درست نیست که بگم چون من هرگز یه رابطه ده ساله و اون وابستگی که میاره رو تجربه نکردم و تو این شرایط نبودم.پس لطفا فقط صحبت مشاور رو سرلوحه ات قرار بده

نه اجازه میده ولی چون خونه اونا ی شهر دیگس بخاطر مدرسش نمیخام برم

عزیز دلممم طلاق نمیخوای بگیری چون بچه داری

قهر نمیخوای بری خونه بابات چون بچه مدرسه داره 

پ راه دیگه نمیمونه جز سوختن و ساختن 

سعی کن عصبیش نکنی اونم همچین چیزایی نگه که اذیت نشی

چقد بدختیم ما زنا خدایا💔😭

بدبخت چرا گلم مگه اسیر آورده تورو خیلی وقته که دوره ی سوختن و ساختن تموم شده

خودت برو پیش مشاور خانواده مطمئن صحبت کن ببین چی میگه یکیتون مشاور بره باز بهتر از اینکه هیچ کدومتون ...

عزیزم خیلی ممنون ازت ک‌ وقت گزاشتی و راهنمایی کردی واقعا ممنون

در رابطه با حرفت که بخام تنها برمم هم میدونم نمیزاره یا باید کلی اعصاب خردی بکشم که برم خانواده منم اگ بدونن تصمیمم واقعا دیگ مونده نیس پشتم در میان ولی خب من هنوز ی امیدی دارم ک‌ اونم با کاراش داره از بین میره

بدبخت چرا گلم مگه اسیر آورده تورو خیلی وقته که دوره ی سوختن و ساختن تموم شده

اگه بچم نبود...

اونوقت به هیچی تن نمیدادم

عزیز دلممم طلاق نمیخوای بگیری چون بچه داریقهر نمیخوای بری خونه بابات چون بچه مدرسه داره پ راه دیگه ن ...

مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی 🙏❤️

اگه بچم نبود...اونوقت به هیچی تن نمیدادم

میفهمم درکتم میکنم 

ولی اگه اوضاع خونه متشنج باشه اون بچه بیشتر استرس و ترس داره روحو روانشم نابود میشه 

همسرتون تمام این ۱۰سال اخلاقش این بوده درسته؟ یا تازگیا اینجوری شده ؟ 

حرف اون دوستمونم خیلی خوب بود حتما خودت با روانشناس صحبت کن ببین چی میگه

مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی 🙏❤️

دعا میکنم مشکلت حل بشه آرامش بیاد تو زندگیت