۶هفته بودم گفت قلب جنین تشکیل شده البته از طریق واژینال فهمید ولی گفت ی لخته خون داره کنارش ک همون هماتوم بود ،گفت رابطه نداشته باش من خیلی استرس گرفتم گفتم جای نگرانی داره امکان داره سقط بشه گفت ن مراقبت کن رابطه نداشته باش و دوتا هم روزانه آمپول پروژسترون بزن ،منم اصلا لکه بینی و اینا ندارم. ولی من دیشب ارگاسم داشتم بدون رابطه ،ک بعد اون زیر شکمم صرفه کردنی گرفته بود و درد میکرد ،ولی بعد اون دیگه درد کم و کمتر شد تا امروز فقط خیلی خیلی کم گرفتگی سمت راست زیر شکمم رو حس میکنم خیلی میترسم نکنه قلبش خدایی نکرده از کار افتاده باشه این فکر داره دیونم میکنه ،میترسم ،کسی چیزی میدونه توروخدا کمکم کنه 😭 😭 اصلا کسی می دونه علائم سقطش چی می تونع باشه؟😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا رابطه نداشته باشاستراحت کنبیشتر کارهاخونه رو شوهرت بکنه تا بری ان تی به شوهرت بگو خودشو نگه دا ...
توروخدا برام دعا کن این زیر دلم از دیشب هی میگیره و بعضی وقتا ی درد خیلی کم حس میکنم میترسم واژنمم بعضی وقتا تیر میکشه ،من سره این بچه پدرم در اومده با ای وی اف شده دعا کن برام 😭😭🙏🙏🙏
قلبش دور از جون از کار نمیوفته اما شب جمعه به هر طریقی حذف کنین شیاف پروژسترون یا امپولم اگه دکتر بهت داده به موقع استفاده کن و استراحت مطلق باش اصلا از جات پا نشو
لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
تازه اول دل درد کشیدن هاته منم همینجور بودم جفتمم پایین بود هر روز درد داشتم مخصوصا تو چهارده هفته از درد شدید رفتم سونو خداروشکر مشکلی نبود، دکتر بهم گفت استرس باعث میشه جفتت جدا بشه خودتو کنترل کن،منم دیگه سپردم ب خدا و الان دخترم دوسالشه