2777
2789

فک کنین که ب خواهرتون راهنمایی میدین یا اصلا خودتونو بزارین جای من جواب بدین😭

ده ساله ازدواج کردیم تو این ده سال پستی و بلندی زیاد داشتیم

اخلاقش های مثبتو بخام بگم

چیزی بخام ازش در حد توانش دریغ نمیکنه ازم

پدر خوبیه بچم دوسش داره(ی بچه ۷ساله داریم)

خیلی جاها پیش خانوادش ازم حمایت کرده

بدی هاش:

اگه عصبی بشه خیلی بد میشه جوری که یا منو میزنه یا خودشه یا وسیله میشکنه چن باریم خیلی بد زدتم از این اخلاقش خیلی میترسم 

بد دله از خیلی چیزا محدودم میکنه

با دوستاش مشروب میخوره و از نظرش حق ندارم اعتراض کنم چون ی چیز عادیه

چن باری تو دعوا ها گفته برو خونه پدرت نمیخام ببینمت ی بارم جدی گف طلاقت بدم ولی من هر بار بخاطر بچه کوتاه اومدم ولی هر دفعه ک موندم احساس بی ارزشی و اضافه بودن کردم😭

امروز ب خاطر ی چیز خییلی چرت که مقصرم خودش بود ی دعوایی راه انداخت و گف اندازه زباله ارزش نداری دیگ واسم برو خونه بابات نمیخام ببینمت زنگ زد ب مادرم که بگه بیایید ببرینش ولی خدارو شکر اون ج نداد(نمیخام ناراحت شه مادرم)

منم گفتم بخام برم خودم میرم نمیخاد تو بگی اگه هم نمیرم بخاطر بچم و مدرسشه(خونه پدرم ی شهر دیگس)

الانم با دوستاش رف بیرون واقعا نمیدونم چیکار کنم

ولی با این اوصاف دوسم داره میدونم منم اونو ولی خب هر بار ک‌ جدی میگه برو واقعا خسته میشم شما باشین ب طلاق فکر میکنین؟چیکار باید کنم؟

مشاور بیا هم نیس 

جواب های تک ب تک شما برام مهمه میخونم 

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی ضعف هایی داره

باید ببینی اگه نقاط خوبی بیشتری داره باید جوری رفتار کنی که به این حرفا و رفتار نکشه

یکی از اصول ازدواج همینه ،باید کمی سیاست و انعطاف داشت تا بشه خوشبخت و عاقبت خوبی داست و زندگی شیرینی داشت

🧔اقا هستم
شاید اگه یبار اقدام کنی بترسه

دوبار رفتم ولی خب چون نخواستم کشش پیدا کنه وقتی اومده دنبالم برگشتم یعنی بی فایده بوده

یه نفر اینطوری بود بعد از مدتی شوهرش آروم شددگفت اخه قرص میخوره وعصبانیتش کم شده

در حالت عادی خوبه ولی اگ یموقع باب میلش نباشم یا تو‌ دعوا خدا میدونه چجوری شه 

یبار بخاطر دست بزنش رفتم بعد ک بعد مدتی اومد دنبالم موقع برگشت تو‌راه داشت با چاقو دستشو خط میزد خیلی بی سر و صدا ک من یهو متوجه شدم چاقو را گرفتم انداختم بیرون میگف میخام یادم باشه ک دست روت بلند نکنم ولی خب من از این کارشم ک خودشو میزنه میترسم

من اگه بیل زن بودمباغچه خودموبیل میزدم شوهرمن دست بزن نداره و اما مابقیشو داره +اینکه با مادرشوهرم ی ...

مثل منی💔

بری پشیمون میشه الانم دوستاش دوروورشن ..دعا کن توسل کن نماز حاجت بخون...

نه هییچی پشیمانی نمیبینم اگ برم حتی خوشحال تره بنظرم میگ برو ی مدت دلم نمیخاد ببینمت

من بودم میرفتم مهریه ام میزاشتم اجرا تا دفعه آخرش باشه که این حرف میزنه تنها شرط برگشتم رفتن به مشاو ...

اخه نمیخام کار ب اینجا ها بکشه که ولی میبینم این براش مهم نیس😭

هر کسی ضعف هایی دارهباید ببینی اگه نقاط خوبی بیشتری داره باید جوری رفتار کنی که به این حرفا و رفتار ...

ای خواهر چقد باید ب حرفش باشم چقد باید تحمل کنم جوونیم با گریه و غصه گذشت😭