2777
2789

من از شیر و ماست و دوغ خیلی بدم میاد . تا حالا نخوردم و حتی اگه بطری شیر و ظرف ماست و... رو ببینم حالت تهوع میگیرم الان که دارم تایپ میکنم هم با دیدن اسمشون حالم بد میشه .

حالا کمبود کلسیم دارم . نمیدونم چجوری با خوردن چی جبرانش کنم .

یه پزشکی میگفت که حتی اگه قرص مصرف کنی بازم نمیتونن جای شیر و ماست رو بگیرن و حتما باید شیر و ماست مصرف بشه😑😕درست گفته؟؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همراه با جیزی بخوری چی باز بدت میاد؟

مثلا همراه همراه ماست خیار بخوری

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

الان ما بگیم دکتر درست گفته یا نه😂

فقط یه پزشک این حرفو زده بقیه پزشکانی که رفتم گفتم اشتباه گفته .

برای این پرسیدم که شاید کسی تجربه ای داشته باشه بتونه کمک کنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کشک هم دوست نداری یا قره قوروت دوغ بخور 

سرچ بزن جز لبنیات چه مواد غذایی دیگه کلسیم دارند در کنارش مکمل هم بخور 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سنجد خیلی کلسیم داره

گاهی سنجد مصرف دارم .

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️❤️

اگر همراه با جیزی بخوری چی باز بدت میاد؟مثلا همراه همراه ماست خیار بخوری

اره حتی بوی ماست هم حالم رو بد میکنه .

اصلا نمیتونم اسمشو به زبون بیارم😕