2777
2789
عنوان

چرا پول ادمارو عوض میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست

بماند که از پولش خیرش بمن نرسیده که اینطوری از نگاه بالا ب پایین با من رفتار میکنه…من ی بیماری گرفتم که نیاز به پول داشتم ،نمیشد ب خانوادم بگم ،بصورت قرض اونم میخاستم ،گفت دست و بالم خالیه..ولی دیشب ک دیدمش بعد همون قضیه پول پنج تا النگو ضخیم خریده براخودش.من در حد سه تومن نیاز داشتم برا ازمایشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرف شما بد نبوده

حتی الانم منه ساده باز زنگ زدم ببینم رسید ب شهرش یا نه اینقددددررر سرد پشت تلفن صحبت کرد انگار دشمنشم انگار ن انگار اون بمن بدوبیراه گفت دیشب و من ازش بزرگترم

بی خیال دوستی با همچین آدمی شو ، این دوست قدیم بوده نه حالا. اگرم میخواهی ادامه بدی در حد خیلی رسمی ...

خیلی باهام بد صحبت کرد حتی دستشو گرفتم بپرسم چیشده داشت گریه میکرد دستمو پس زد با حالت دعوا

سیریش بازی دراورده ضایش کردن بعدم انتظار داره طرفو اونو بگیرن؟ کاملا مقصر بود و تو کار غلطی نکردی

تا خودش زنگ نزده نه زنگ بزن نه پیام بده وقتی هم علتشو پرسید بگو ناراحتم کردی مث خودش سرد باش 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
خیلی باهام بد صحبت کرد حتی دستشو گرفتم بپرسم چیشده داشت گریه میکرد دستمو پس زد با حالت دعوا

کسی که بره تو پارک برقصه و خودشو نمایش بده رو ول کن. بره با همون آدمها . معلومه هنوز با وجود داشتن پول و پزشک شدن عزت نفس نداره و حس حقارت میکنه.

کسی که بره تو پارک برقصه و خودشو نمایش بده رو ول کن. بره با همون آدمها . معلومه هنوز با وجود داشتن پ ...

خیلی به دلم اومد رفتارش،از وقتی درامد داره خیلی با بقیه با تندی برخورد میکنه و اصلا براش مهم نیست ک کی ناراحت میشه از دستش