2777
2789

پنجشنبه روز پریودم بود دیگه نتونستم تحمل کنم همون صبح بی بی گذاشتم.شوهرم رفته بود تون بخره. یک دیقه گذشته بود که شاید یه هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخته بود.منم گفتم پس خبری نیس. همون موقع شوهرم اومد تو. منم که نمیخاسم بفهمه همونجا تو رختکن حمام ولش کردم دویدن بیرون. بعد یه ربع بیست دیقه که صبحانه خورد و رفت، رفتم بندازمش سطل آشغال دیدم قشششنگ پر رنگ شده. حالا درسته یا غلط؟

به دلایلی امروز نتونسم برم آز بدم. فردا هم نمیتونم. دیگه باید تا دوشنبه صبر کنم. دل تو دلم نیست

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجشنبه روز پریودم بود دیگه نتونستم تحمل کنم همون صبح بی بی گذاشتم.شوهرم رفته بود تون بخره. یک دیقه ...

سلام عزیزم واسه منم همینجوری شد چند روزم بیشتر ازش نمیگذره,منم بعددوساعت دیدم مثبت شده بعد رفتم از دادم تابتام پایین بوده بخاطر همین بوده,بی بی چکم هم مدیکور بود من قبل موعد پریود زدم بعددوساعت مثبت میشد,اما چن روزبعدهمونموقع مثبت شد انشالله واسه شماهم مثبت منم تازه از دادم 24 ام موعد پریودیم بود 

وقتی منفی باشه هیچ هاله ای حتی بعد ۳ساعت هم پررنگ نمیشه. عکس نداری؟

اره دوستام همه به من میگفتن اما تانرفتم از باور نکردم توهمین نی نی سایتم خوندم ک خیلی پیش اومده و مثبت بوده 

مطمئن باش اگر هاله انداخته بارداری,واسه من بعد دوساعت مثبت میشد ,درسته ک روش هم نوشته بعدده دقیقه جوابش کاذب ولی واسه خیلیا وخوده من اینجوری نبوده,البته من چند تا بی بی چک زدم رنگم پخش نکرده بود خطش هم صورتی بود 

سلام عزیزم واسه منم همینجوری شد چند روزم بیشتر ازش نمیگذره,منم بعددوساعت دیدم مثبت شده بعد رفتم از د ...

خدا رو شکر

ان شالله کوچولوت سالم بیاد بغلت

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍