2777
2789
عنوان

سلامت باطری ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم نه خیلیه چهل تومن چخبرهپس اینو میفروشم یه آکبند میگیرم الان شما چه مدته گرفتین چنددرصده

والا من دو سه روزه گرفتم عزیزم 

نات اکتیو بود 

اره همین سیزده رو بگیر آکبند باشه فقط

الان من 13 پرومکس گرفتم مقایسه کردم هیچ فرقی با چهارده و پونزده پرومکس نداره فقط شونزده پرومکس بهتره که اونم با ریجستر میشه 180 اینا و واقعا اینقدر اختلافشون شگفت زدت نمیکنه که بخوای براش اینقدر هزینه کنی

همین سری سیزده خوبن گوشی خودتو بفروش تا سی و پنج ازت میبرنش ده پانزده بذار روش نات اکتیو بگیر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا من دو سه روزه گرفتم عزیزم نات اکتیو بود اره همین سیزده رو بگیر آکبند باشه فقطالان من 13 پرومکس ...

دیروز شوهرم صحبت کرده بود با دوستش گفت ۳۸ تا۴۰ برام میفروشه گوشی رو

نو ۵۰ هست فکرکنم 

اره خدایی بین ۱۳ و۱۴و۱۵ فرقی نیست 

فروش اینترنتی نداره؟

نه عزیزم نداره

این اصلشه 

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اره خودمم هرچی نگاه کردم دیدم فیک نیستپس مشکل گوشیه

احتمال زیاد اره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

باشه عشقممم ممنون میخواستم بخرم پس دیگه میرم بگیرم 🙏😘

اره حتما بگیر که از این پایین تر محاله بیاد

دلارم میره بالا 

اگه سرمایه گذاری کوتاه مدت میخواهی دلار بگیر

من هفته ی آینده میخوام دلار بخرم یکماه بعد بفروشم