2777
2789
چرا ازدواج نمیکنید خب ؟اگه بحث مالیه خب یکم کمتر بپوشید بخورید کنار هم بسازید زندگی رو یه جوری

گفتنش اسونه،ازدواج شده هفت خان رستم دیگه

بنظرم کلا ازدواج نکنیم هم به نفعمونه با این وضعیت مملکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولخرجی خب ببین به نظزت ی پسر اومد حقوقش بسیار از من پایین تر بود ردش کردم کار خوبی کردم؟ از بقی ...

نمیدونم،ملاک هات رو با هم چفت کن بالا پایین کن بعد رد کن یا بپذیر،یه چیزی رو فقط ملاک قرار نده

گفتنش اسونه،ازدواج شده هفت خان رستم دیگهبنظرم کلا ازدواج نکنیم هم به نفعمونه با این وضعیت مملکت

چی بگم والا

ولی با این دیدگاهتون همیشه تنها میمونید و سنتون بالا میره

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

نه بابا،خدا بزرگه اینم میگذره

ایشالا بهترین اتفاق براتون بیفته ☘️

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆