2777
2789
عنوان

رفتار توهین امیز خانواده با من

83 بازدید | 4 پست

دوستان من ۲۷ سالمه و  خیلی از دست یه حرف خانوادم ناراحتم

من چند روز پیشا حالم بد بود بعد حالت انفولانزای شدید گرفته بودم 

اونوقت مادرم نه گذاشته نه برداشته یهو برگشته میگه اگه تو شوهر داشتی انقدر مریض نمیشدی 

اخه من از بچگی خیلی شدید سرما میخوردم و ویروس میگرفتم

دوستان توروخدا تایپیکمو حذف نکنید

بخدا از ناراحتی اینجا تایپیک زدم

واقعا اگه کسی همچین حرفی به شما بزنه ناراحت نمیشید؟

اصلا بعضی خانواده ها واقعا چرت و پرت میگن به ادم خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شما حق دارید، ولی دروغ چرا من پذیرفتم خیلی از آدما والدین حمایت گری ندارن یعنی اتفاقا برعکس چیزی که معمولا فکر اجتماع هست معمولش اینه که خانواده ها بیشتر از کمک بهم آزار برسونن (از رو ظاهر هم نمیشه فهمید الان ممکنه یکی خانواده مارو نگاه کنه حسرت بخوره ولی نمیدونه واقعا چی گذشته😅)از وقتی اینو قبول کردم کمتر اذیت میشم قبلاً واقعا عصبی و ناراحت میشدم الان انتظاری ندارم زیاد..... چون واقعا گاهی حتی ملاحظه غریبه براشون مهم تره حتی درس خواندنم  برام سخت میکنن ، لجبازی و...

احترام می‌زارم دوستشون دارم(تا حدودی💔😅) ولی آدم مستقل که بشه واقعا آرامشش بیشتره