الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی داره به پدرش ... میگن گیرم پدرت بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل، برعکسش هم هست ... اصلا هو ...
بابا از لحاظ هوش نمیگم آخه سطح خانواده ها و درکشون و ارتباطشون خیلی تاثیر داره دیگه کجا دیدی بابای یه دکتر یه عروس دکترش میگه دیگه سرکار نرو یا اسی شغلش رو الکی میگه یام همچین چیزی نیست چون اگه زن خانه دار میخواست دنبال زن شاغل خاستکاری پسرش نمیرفت
پدر شوهرت بیجا کرده راحت پزشک نشدی که حالا راحت بخوای ولش کنی درامدت هر چقدر هست ۵ میلیون هم بزار رو ...
شوهرم بهم خرجی نمیده . جالبه هم درس میخونه هم کار میکنه هم پولشو میده خونه و به ما سختی میده دوکیلو میوه میخره میاره میگه من براتون کم نمیذارم . من دوهفته خونه بابام بودم ۶۰۰ هزار تومن بهم داد . اگه حقوق خودم نبود..
فکر کردم باردارید پدر شوهرتون نگرانتونه به حرف هیچکی گوش نده مثل .... جزر کشیدی یا پزشک شدی حالا ول ...
من قبول نکردم . اونا بچه هامو بهانه کردن در صورتی که من خیلی هوای شوهرم رو داشتم ماهی ۱۹ تا شیفت میداد یه بار گله نکردم یه سال نشستم تو خونه بچه داری تا درس بخونه تخصص بگیره یک سال بعدش بچه دومم رو تا یک سال کامل نگه داشتم عملا دوسال نرفتم سرکار . حالا اینا یادش رفته متاسفانه .
پزشک شدن خیلی مهم تره وا اینهمه درس نخوندی جیره خور شوهر بشی
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️