2777
2789
عنوان

پدر شوهرم زنگ زده به بابام که دخترت نباید کار بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6506 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره به پدرش ... میگن گیرم پدرت بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل، برعکسش هم هست ... اصلا هو ...

بابا از لحاظ هوش نمیگم آخه سطح خانواده ها و درکشون و ارتباطشون خیلی تاثیر داره دیگه کجا دیدی بابای یه دکتر یه عروس دکترش میگه دیگه سرکار نرو یا اسی شغلش رو الکی میگه یام همچین چیزی نیست چون اگه زن خانه دار میخواست دنبال زن شاغل خاستکاری پسرش نمیرفت

بابا از لحاظ هوش نمیگم آخه سطح خانواده ها و درکشون و ارتباطشون خیلی تاثیر داره دیگه کجا دیدی بابای ی ...

استارتر توی یه تاپیک دیگه گفته بخاطر شغل همسرش که ارولوژیست هست میخواد جدا بشه در جواب یکی از کاربران گفته من کی گفتم دکترم؟!!

ظاهرا درباره شغلشون تناقض گویی دارن

البته اگر مدعی نشن تاپیک درباره خودشون نیست

پدر شوهرت بیجا کرده راحت پزشک نشدی که حالا راحت بخوای ولش کنی درامدت هر چقدر هست ۵ میلیون هم بزار رو ...

شوهرم بهم خرجی نمیده . جالبه  هم درس میخونه هم کار میکنه هم پولشو میده خونه و به ما سختی میده دوکیلو میوه میخره میاره میگه من براتون کم نمیذارم . من دوهفته خونه بابام بودم ۶۰۰ هزار تومن بهم داد . اگه حقوق خودم نبود..

فکر کردم باردارید پدر شوهرتون نگرانتونه به حرف هیچکی گوش نده مثل .... جزر کشیدی یا پزشک شدی حالا ول ...

من قبول نکردم . اونا بچه هامو بهانه کردن در صورتی که من خیلی هوای شوهرم رو داشتم ماهی ۱۹ تا شیفت میداد یه بار گله نکردم یه سال نشستم تو خونه بچه داری تا درس بخونه تخصص بگیره یک سال بعدش بچه دومم رو تا یک سال کامل نگه داشتم عملا دوسال  نرفتم سرکار . حالا اینا یادش رفته  متاسفانه . 

پزشک شدن خیلی مهم تره وا اینهمه درس نخوندی جیره خور شوهر بشی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تحصیل کار نوع بیان نوع پوشش حق شماست زندگی شماست کسی حق اظهار نظر ندارن درباره اش شما خودت این همه ت ...

مقصر شوهرم هستن که به خانوادش میدون و اجازه دخالت میده . کلا پدرشوهر من مثل صدتا مادر شوهر فتنه هست