2777
2789
عنوان

پدر شوهرم زنگ زده به بابام که دخترت نباید کار بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6506 بازدید | 150 پست

یعنی خودت پزشکی و همسرت پزشک همچین پدر شوهر عتیقه و بی لول دارید😂😂امکان ندارع چون خانواده ها معمولا با پرستیژ پسر و عروسشون کیف میکنند و بعدم اونم پزشک😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیل کار نوع بیان نوع پوشش حق شماست زندگی شماست کسی حق اظهار نظر ندارن درباره اش شما خودت این همه تلاش کردی که به اینجا برشی فقط وقتی شغلت رو رها میکنی که خودت بخوای نه اینکه دیگران نظر بدن مثل اینه شما فردا زنگ بزنی بگی دیگه کت شلوار نپوش از این به بعد با هودی بیا بیرون 

خواهش میکنم این طرز فکر رو عوض کنید اینا حق طبیعی شماست حقی که هر انسانی داره وقتی می‌زاری ی نفر راحت ازتون بگیرتش یعنی به حقوق انسانی خودتون توهین میکنید

پدر شوهرت بیجا کرده راحت پزشک نشدی که حالا راحت بخوای ولش کنی درامدت هر چقدر هست ۵ میلیون هم بزار رو ...

مگه فقط پول و درآمد مهمه؟؟؟؟ طرف دوست داره بره سرکار حالا یا پزشک یا هر شغل دیگه ای. این بعد اجتماعی اون زن هست و کسی حق نداره جلوش رو بگیره 

دلیل این حرف چیه ؟ قبل از ازدواج دربارش توافق نکرده بودین ؟ نظر همسرت چیه درباره کار کردن شما و انقدر آدم مستقلی هست که بتونه جلوی دخالت بیجای اطرافیان رو بگیره ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مگه فقط پول و درآمد مهمه؟؟؟؟ طرف دوست داره بره سرکار حالا یا پزشک یا هر شغل دیگه ای. این بعد اجتماعی ...

عزیزم من اینا رو می‌دونم 

اولش هم گفتم راحت پزشک نشدی که حالا راحت ولش کنی 

گفتم به پدر شوهرش اینو بگه که دیگه دهنش رو ببنده 

پدر شوهره که نمیاد ماهی ۵۰ میلیون بده به عروسش بعدشم دیگه دخالت نمیکنه

یعنی خودت پزشکی و همسرت پزشک همچین پدر شوهر عتیقه و بی لول دارید😂😂امکان ندارع چون خانواده ها معمول ...

چه ربطی داره به پدرش ... میگن گیرم پدرت بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل، برعکسش هم هست ... اصلا هوش به مادر میره