2777
2789

هی میگیم غلط کردم باز اخره

باز غلطو میکنیم

باز میبخشه. و حسش میکنیم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهربانتر از مادر... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
من که همیشه ازم راضی بوده

افرین پسر خوب 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

به نظرم به حس درون ادم بستگی داره که خدا ازت راضیه یا نه کسایی که وحشت دارن ازش به نظرم نشونه خوبی ن ...

فقط میدونم حدا وحشتناک نیست

ولی از بچگی تو گوش ما خوندن وحشتناک 

ولی نیست

فقط میدونم حدا وحشتناک نیستولی از بچگی تو گوش ما خوندن وحشتناک ولی نیست

همیشه خدا بیشتر ادمای مذهبی جوری راجب خدا حرف میزنن که انگار خدا نه بخشندس نه مهربان در حالی که منی که نه نماز میخونم نه روزه میگیرم ارتباطم باهاش قوی تره واقعا دوسش دارم

الله امشبو العفو

خدا خالق مکان است پس او در هیچ مکانی نیست بلکه مکان درون اوست بلکه او بر مکان تسلط دارد.

او خالق  زمان است پس او قبل از زمان بوده است 

او خالق خیر و نور است 

او نمی‌خواهد هیچ بنده ای ازش در هیچ یک از عوالم هستی کوچکترین سختی بکشد 

او می‌خواهد که بندگانش به قربش برسند 

او می‌خواهد که قطرات آب به اقیانوس بیکران او برسند و در او غرق شوند و به اقیانوس تبدیل شوند 

هر گونه سوالی داشتی یا شبهه ای بپرس

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد