2777
2789

پیداکردن خدا جایی بیرون از خود شما نیست .شما قدرت بی نهایتی مثل خدا. ابدی هستی مثل خدا.‌..

باید اون قدر لطیف شد،بخشید،گذشت کرد،خدمت خانواده و والدین کرد،عبادت کرد تا روح بزرگ و بزرگتر بشه

یکی از عرفا میگفت اون قدر مادرم بهم توهین میکرد و من با  عشق خدمت میکردم تا شبی که توهین کرد و من باز خدمت کردم با شادی و عشق و ناگهان فضا برام عوض شد و قلبم باز شد و غرق شور و شعف شدم

یعنی خودش مثل خدا آگاه به همه چی شد.

پس خیلی جالبه که این سمباده کشیدن به روح تا صاف و صیقلی بشه و مبارزه با سیاهی ها لذت بخشه 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکسالی هست فهمیدم خدا بزرگتر از دردای منه،قبلش ازش طلبکار بودم حتی انقدر پررو و وقیح بودم شکرش نمیکردم ولی میگفتم باید فلان کارو برام بکنی،الان فهمیدم اونجاهایی که به مو رسید حتی پاره هم شد ولی اونی که اومد دوختش جمعش کرد خدا بود من کاره ای نبودم،خدایا شکرت

توی این سرما که دونه‌ای پیدا نمی‌شه تک تک این پرنده‌ها دارن به خاطر رحمت و کرم خدا سیر میشن

توی بهار تک تک درختا به خاطر قدرتش زنده میشن زندگی می‌کنند رشد می‌کنند و حتی ثمر میدن

با قدرتش یه طوری تمام جهان را بر اساس اعداد آفریده و رمز و راز توشون نهادینه کرده که هر چقدررم که ما بخواهیم چیزهای بیشتر کشف کنیم بازم کلی چیز هست برای کشف کردن و کلی چیز هست که آدم ازشون خبر نداره

خیلی مهربونه اونقدر که حتی گه لحظه مرگ ازش طلب بخشش کنی می‌بخشد اونقدر که وقتی رب العاصین صداش می‌کنی به معنای پروردگار گناهکاران به حرفت گوش میده صداتو می‌شنوه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
پیداکردن خدا جایی بیرون از خود شما نیست .شما قدرت بی نهایتی مثل خدا. ابدی هستی مثل خدا.‌..باید اون ق ...

جسارته ولی به نظرم چیز به اسم گناه ما نداریم چون برخلاف تصور خیلیا من خدام انقدر قدرتمنده که حتی یک لحظه ام تصورشم نمیکنم بخاد با من بد باشه بخاطر این چیزای پوچ 

الله امشبو العفو

کاش ی بارم به حرفمون گوش میداد

مگه نشنیدی که خدایا به داده ها و نداده هات شکر 

یا لیاقت نداریم،یا آسیب و ضرر داره ،یا شخصیتمون براش آماده نیست و جنبه نداریم 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

والا از بچگی لهم کرده الانم 38 سالمه کی دیگه جبران بدتر داره میکنه الان

شاید کمکت کرده ولی خودت همتی نکردی برای خودت مثلا بعضی از کارا با صبر کردن حل میشه ولی بعضیشون نه باید خودتم کمر همت ببندی بلندشی

الله امشبو العفو

نمیخاهد کوچکترین سختی ای بکشد!؟ پس این هکه سختی و بپبختی چیهذتو دنیا

خواست تشریعی خدا چیست؟ خدا میگه برو کار کن پول دربیار 

میگه بهداشت رعایت کن تا مریض نشی 

بقیه موارد هم همین است .

ولی یکی از فرمان خدا سرپیچی میکنه و میاد و پول ما رو می‌میدزده و ما مثلا فقیر میشیم 

یکی میاد و ما رو میکشه خب ما جوان مرگ میشیم 

اینها به خواست تشریعی خدا که نبوده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

جسارته ولی به نظرم چیز به اسم گناه ما نداریم چون برخلاف تصور خیلیا من خدام انقدر قدرتمنده که حتی یک ...

گناه داریم،اما اون قسمتی که خدا عذاب نمیکنه درسته چرا؟

چون شما وقتی بعد هزارسال رفتی اون طرف،چون روح هستی خیلی لطیف و رقیق میشی و میبینی که این کارهایی که کردی چقدر روحت رو کثیف و سیاه کرده و خودت از خودت عصبانی میشی و عذاب میکشی و این عصبانیت از خود خیلی دردناکه ،چون میگی دست خودم بودو خیلی میسوزی

هر چیزی که نفست میگه اگر بهش گوش بدی روحت سنگین میشه مثل پر خوری،نگاه به نامحرم و ... و این ها هی روح رو به زمین می‌چسباند و نمیزاره روح پرواز کنه و از زمین جدا بشه و مثل اون عارفه نمیزاره یک هو همه چی عوض بشه