2777
2789
پیداکردن خدا جایی بیرون از خود شما نیست .شما قدرت بی نهایتی مثل خدا. ابدی هستی مثل خدا.‌..باید اون ق ...

احسنت 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من حسش نمیکنم ناشکری نمیکنم همه جا هوامو داشته ولی تو ازدواج سالهاست صداش میزنم بی جوابم میذا ...

چون شرایطش مهیا نیست یا ب صلاحت نیست اون کار بالاخره یروزی درش بازمیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خدا خالق مکان است پس او در هیچ مکانی نیست بلکه مکان درون اوست بلکه او بر مکان تسلط دارد.او خالق زما ...

چرا خدا خواستمو نمیده انگار که باهام لج کرده؟ 

کاری کرد ازش دور بشم منی که همیشه امیدم به خودش بود 

چرا خدا خواستمو نمیده انگار که باهام لج کرده؟ کاری کرد ازش دور بشم منی که همیشه امیدم به خودش بود

بآید اسباب و سبب آن حاجت شما فراهم شود 

چون خدا بنا نداره بدون اسباب و سبب کاری بکنه.

مثلا ماشین میخوای خب باید بری سرکار پول دربیاری ذخیره کنی تازه ماشین گرون نشه بعدش بری بنگاه و ماشین انتخاب کنی و معاینه و غیره بعدش بری تعویض پلاک بعدش ماشین خریداری شده .این همه اسباب و سبب بود یکیش نباشه ماشین نیست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بآید اسباب و سبب آن حاجت شما فراهم شود چون خدا بنا نداره بدون اسباب و سبب کاری بکنه.مثلا ماشین میخوا ...

حاجتم ازدواجه سنم کم نیس ۲۸ سالمه کی میخواد اسبابش فراهم بشه وقتی دیگه حس و حالی نداشته باشم و جوونیم بره یا وقتی به گناه بیوفتم میخواد بازخداستم کنه؟

از مشکلاتی که تو خونه پدرم دارم بگذریم که سالها دارم تحمل میکنم

ولی متاسفانه همه اینا باعث شد منی که عاشق خدا بودم و ایمانم بهش کم نبود الان انقدری سرد شدم که دست و دلم به دعا کردنم نمیره پر خشم شدم.

حاجتم ازدواجه سنم کم نیس ۲۸ سالمه کی میخواد اسبابش فراهم بشه وقتی دیگه حس و حالی نداشته باشم و جوونی ...

هر کسی اذیتت میکنه عذاب میشه حتی والدین. 

هر کسی چوب لا چرخت کرده واس ازدواج گره درست کرده عذاب میشه 

ولی گناه کنی خودت عذاب میشی حالا شاید اونام سهیم باشن در عذاب گناه تو.

شما دعای یستشیر و سفی صغیر بخون واس ازدواج.

تو همین سایت بالای 30 سال بوده که با همین دعا ازدواج کرده تازه تنبلی می‌کرد تو خوندنش. 

یستشیر 40 روز 

سیفی صغیر 99 شب بخون

هر کسی اذیتت میکنه عذاب میشه حتی والدین. هر کسی چوب لا چرخت کرده واس ازدواج گره درست کرده عذاب میشه ...

چجوری دلخوریمو خوب کنم؟

هر کار میکنم ته دلم انگار ترس از نشدنش هس ترس اینکه برام کاری نکنه انگار ناامید شدم چون بارها ازش خواستم و امیدوار بودم و هی نشده الان اصن نمیتونم قفل شدم 

اخه شما نمیدونین چن بار امیدوار شدم و تو ذوقم خورده 

الان دیگه حس و حالی ندارم برای دعا و این چیزا 

چجوری دلخوریمو خوب کنم؟هر کار میکنم ته دلم انگار ترس از نشدنش هس ترس اینکه برام کاری نکنه انگار ناام ...

باید یکی ببین تورو و بیاد جلو خواستگاری.بذاز سرفرصت صحبت کنیم الان ناراحتی 

هروقت بهتر شدی ریپ بزن