2777
2789

چند روز پیش رفتم دکتر بعد از اینکه ویزیتم تموم شد دکتر گفت برو بیرون یه ده دقیقه دیگه بیا داخل من که رفتم بیرون صداش و با منشیش شنیدم میگفت این خانومه رو میبینی سه تا بچه داره منشیش برگشت گفت آره این دهاتیا همین جورن ده سالشون نیست ازدواج میکنن و تا میتونن بچه میارن فقط برا زاییدن خوبن 

خیلی دلم شکست من ۲۳ سالم بود بچه اول دنیا اومد بعدی هم خودم پارسال اقدام کردم با خودم میگفتم دوتا بیارم قبل سی سال بعدش با بچهام کیف کنم و که خدا خواست و دو قلو شدن 

منشیه از اتاق اومد بیرون جلو همه گفت چه جوری با شوهرت آشنا شدی منه دیوونه هم جوابش دادم و گفتم تو دانشگاه برگشت به دختری که کنارش بود گفت مگه اینا هم دانشگاه میرم😓قشنگ صدای قلبم و شنیدم که شکست💔

الهی عزیزم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دهنش میزدی نکبت 

اه حرصم گرفت چرا از خجالتش در نیومدی مرده شورش 

چی کار به حرف بقیه داری معلومه خودش هیچ گوهی نشد تو زندگیش 

تن خودت و همسرت و بچه هات سالم باشه

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
جات بودم سه عدد خشتک را همزمان روی سر صاحبانشان می‌کشیدم یک دکتر دو منشی سه زن فضول کنار منشی

من بغض گلوم و گرفته بود گفتم حرف بزنم میزنم زیر گریه هیچی نگفتم ولی پچ‌ پچای همه رو می‌شنیدم🥲

به حرفشون گوش نده:)🥲

کار بدی کردی باید همونجا جوابشو میدادی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊