2777
2789
عنوان

مبل جدید خونمونو دوست ندارم

254 بازدید | 25 پست

برای خونمون مبل سفارش دادیم.. الان پشیمون شدم. چیکار کنم؟ نمیدونم با صاحب مغازه صحبت کنیم قبول میکنه عوض کنه یا نه. خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی هاشون انقدر جلب هستن تعویض نمی کنن مخصوصا مغازه های بزرگ ،ما شب رفتیم امتخاب کردیم اومدیم خونه نظرمون عوض شد،صبح رفتیم گفتیم این مبل رو نمی خواهیم گفتن پارجه اش رو ثبت سفارش زدیم نمیدشه عوض کتید تا وقتی فاکتور نبستی زبون بازی می کنن فاکتور و ببندن بعانه بگیرن دیگه باهات راه نمی ان 

بعضی هاشون انقدر جلب هستن تعویض نمی کنن مخصوصا مغازه های بزرگ ،ما شب رفتیم امتخاب کردیم اومدیم خونه ...

خوش برخورد بودن ولی درست به ما توضیح ندادن مبل تخت شو بود، فضای ما هم کوچیکه

پشیمون شدم

شما تجربشو داشتی؟ چقدر خسارت کم میکنن؟

نه، ولی  تو قراردادش اشتباه نکنم نوشته بود اگر پشیمون بشم ۱۰ درصد خسارت باید بدم

شما قراردادت رو ببین .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ