2777
2789

دنیا گرده

صورتت رو چرب کن قراره بچت محکم بزنه تو گوشت

مطمئن باش صدای شکستن قلبت میپیچه تو گوشت

یادت میاد از امروزت

فکر نکن کی ازدواج کنم کی بچه بیارم کی بزرگ بشه

مثل چشم به هم زدن میگذره خیالت راحت

شاید بگی خوب تربیت میکتم و ...

ولی چوب خدا صدا نداره

دیدم که میگم

برو حلالیت بگیر توبه کن

تا سرنوشتت بد نشه

سینه😂😂😂

نمیدونم چرا با خوندن حالات اسی این اهنگ تو ذهنم پلی شد🤣😂😂

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم گرفت... اگه یه روزی پسرم بخاد بعد اینهمههه سختیایی که کشیدم تا بزرگ بشه منو بزنه.. نمیخام باشم ...

من‌وقتی میبینم کسی با پدر و مادرش اینطور رفتار میکنه یا پیرمرد و پیرزن های خانه سالمندان رو میبینم میگم امیدوارم اگر بچه هام اینطور میشن یا بمیرم یا هیچوقت محتاجشون نشم

بعدش برو تو خیابون پاس کن

تو دختر نیستی تو زن نیستی تو اصلا آدم نیستی

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من‌وقتی میبینم کسی با پدر و مادرش اینطور رفتار میکنه یا پیرمرد و پیرزن های خانه سالمندان رو میبینم م ...

دقیقا منم اینجورم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
نه اصلا با کاراش با رفتارش منو کشته من اصلا خیلی برام عجیبه بقیه میگن احترام من اصلا نو خانوادم احتر ...

من یک بار مامانمو چنگ زدم که اون میخواست منو بزنه یه جورایی دفاعی بود ولی الان واقعا پشیمونم و تا الان ۱۰۰ بار معذرت خواهی کردم یک سالم گذشته باز همین ۲ هفته پیش معذرت خواهی کردم کارت خیلی زشت بوده هرچی هم باشه مادرته انتظار نداشته ازت همچین کاری بکنی 

More important than loving is how long you love her.؟
نه خواهرم ۲۵ سالشه من ۱۹ هستم

عی بابا خاهرت 19بودا 

اسی شوخیشم قشنگ نیستا مادرت ترجور هست مااااااادره

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

مادر

نمیدونم چی بهت بگم چون الان عین غرورجوونیته

امانزارروزی برسه وبلایی سرت بیادکه خودت نفهمی ازکجاخوردی اگه اومدبدون ماله همین کارته

هیچی نباشه هرروزداره زیرو روتوجمع میکنه

بروحلالیت بگیرتادیرنشده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه اصلا با کاراش با رفتارش منو کشته من اصلا خیلی برام عجیبه بقیه میگن احترام من اصلا نو خانوادم احتر ...

اسی جان درسته از دستش عصبانی هستی اذیت شدی روانت آسیب دیده ولی نباید میزدی عزیزم 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…