2777
2789

سلام اول بگم اقا هستم و مجردم 

ما چون حیاط خونمون بزرگ بود جای سه تا خونه میشد بسازی خونه پدریم که گوشه ساخته بود منم از پدرم زمین گرفتم اون گوشه دیگه بسازم و وسط خونه من و بابام یک زمین دیگه خالی هست که واسه داداشم میشه حالا هر موقع خواست بسازه 

حالا مسئله اینه که من در حال تکمیل خونم هستم دورتا دور خونه حیاط جدا کشیدم و اب و برق و درب جدا داره مثل همسایه کنار هم دیگه هستیم، من خیلی خرج این خونه کردم بهترین متریال و مصالح گرفتم، خلاصه جوری هزینه کردم که یک خونه شیک در بیاد و ادم وقتی میخواد توش زندگی کنه لذت ببره فقط ترسم از اینه که اگر یک روزی ازدواج کردم همسرم مخالفت نکنه که اینجا زندگی کنیم و این همه هزینه و زحمت های من به باد بره و مجبور باشم بره تو یک خونه ای که باب دلم نباشه، به نظرتون چیکار کنم که این اتفاق نیوفته؟ همون اول شرط کنم که تو همین خونه زندگی کنیم؟ 

ادم لونه زنبور خونه نمیسازه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا که نرمال احتمالاخون وجنگ بشه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اولین و مهم ترین چیز، حریم خصوصی هست ، خیال خانمت رو از این بابت راحت کن که رفت و آمدها حساب شده هست و وقت و بی وقت سر زده نه مادرت میاد خونتون نه شما میرین خونه مادرتون 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من در آینده چه نزدیک خونه پدر خودم چه همسرم نمیخوام زندگی کنم

حتی اگه بهترین پدر و مادر دنیا باشن

چون تو اطرافیانم دیدم که نه فقط خودت عروس و داماد بلکه خانواده هم اذیت میشن به مرور

چی گفتی متوجه نشدم؟

خانواده شوهر برای عروس مثل زنبور سمی میمونه 

کنارش باشه ارامش نداره 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اینکه نگرانی نداره  تازه شما که صبح تاشب سرکارید حق باخانوم آینده تونه که راحته کنار خونواده ات یانه وگرنه شما که پسرشون هستی مسلما مشکلی بین شماوخونوااده ات ایجاد نمیشه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم