الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی پیازو خلالی خورد کن با یکم آب...آب کم باشه..نمک فلفل زردچوبه بزن بزار بپزه تقریبا آماده شد بهش س ۴ قاشق آب نارنج اضافه کن...بستگی ب ضائقه خودتون کم و زیاد کنین....من مزه ترش رو دوس دارم....بزار ی ده مین بجوشه بعد آماده خوردنه....اگه دوسم ندارین آب دار باشه اینقد بزارین تا آبش بسوزه....
عزیزم ما قبلا ها میخوردیم. جیگرمرغ تیکه تیکه کن یه تیکه پیاز بنداز توش و اب بریز و بپز .آبش بریز دور . حالا یه پیاز متوسط خرد کن و سرخ کن. و جیگرارو بریز توش. و سه تا گوجه بردار و نگینی خرد کنو بریز توش و نمک ،فلفل،زردچوبه بزن و بزار نیم ساعت بپزه. عالیه و خوشمزه
صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی