2777
2789
بنظرتون از قرص و پودر بهتره ؟ من پور فینیش میریزم هم ظرفام زیاد تمیز نمیشن و هم ظرفا انگار یه حالت لیز دارن . زنگ زدم نمایندگی گفتن از ژل فینیش استفاده کن . کسی تجربه داره ؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
منم همین مشکل رو دارم. دیدم دور و بر ظرفها رو اول زیر شیر اب میگیرن بعد میچینن تو ماشین
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پرواز
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
حتما حتما قرص یا پودر یا جلا دهنده رو از نمایندگی بگیرید چون تقلبی فینیش زیاد شده اگه ظرفها لیز میشن نشان دهنده اینه که مواد شوینده زیاد میریزی شما بایت متناسب با میزان کثیفی ظرفها مایع یا پودر بریزی

اگه ظرفشویی ال جی هست نمایندگی میگه فقط قرص فینیش و تاکید کرد مایع نریز

اون حالت لیزی دو احتمال داره:1- احتمالا نمکش کم شده پس نمک بریزید

2- احتمالا تایم یکساعت یا کمتر میشوری پس بذارید رو حالتی که حداقل یکساعت و نیم بشوره

برا تفلون و پلاستیکی هم لکه میندازه مال من که میگن طبیعیه چون اینا رو نباید بذاری تو ماشین بشوره .. ولی من میذارم    

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@