2777
2789
عنوان

گوش دهندگان سابلیمینال 🎧🎧

85 بازدید | 5 پست

من دو سه سال پیش  کمر درد گرفتم به طوری که جایی  میشستم طولانی   یا خم  میشدم درد میکرد  ب محض خم شدنم  درد میکرد  پنج  شیش ماه  اینشکلی بودم  بعد  چون از قبلش هم  سابلیمینال  میدونستم  چیه  دانلود  کردم گفتم  گوش کنم  از سازنده خارجی  هیپنوددی بود  دو هفته گوش کردم  واقعا بهتر بهتر  شد خم  میشدم درد نمیکرد  منم گوش ندادم  دیگه   بعد  واقعا دیگه دردش  رفت  اما  بازم  زیاد اعتقاد ندارم😂 از طرفی   میگم  این نمیتونه اتفاقی  باشه  که من سابلیمینال گوش بدم کمر درد چندین ماهم خود به خود تو همون زمان خوب بشه 

شما چه نتایجی  گرفتی تابحال  که به وضوح حس کردید  ایرانی   یا خارجی  شنیدم ساب های خانم قربانی  قوی بود

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

من دو سال!دو سال کامل به هر سابی که چشمارو مشکی یا قهوه ای میکنه گوش دادم حتی یک درصد هم تغیر نکرد 

برای چاق شدن گوش دادم تغیر نکرد

تنها اثری که روم گذاشت و حسش کردم

توهم زدن

سردرد های زیاد

عصبی شدن

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال!دو سال کامل به هر سابی که چشمارو مشکی یا قهوه ای میکنه گوش دادم حتی یک درصد هم تغیر نکرد ب ...

کمیت مهم نیس کیفیت مهمه  مهم ترین اصلا  اینه که رها باشی  

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

کمیت مهم نیس کیفیت مهمه مهم ترین اصلا اینه که رها باشی

من بهترین ساب هارو میخریدم که خیلی ازش تعریف میشد و بشدت اعتقاد داشتم ولی نه

ببخشید ولی از لحاظ علمی ثابت نشده اینجوری اگه بود سنگ رو سنگ بند نمیشد عمرتو به خاطر این چیزای دروغین هدر نده 

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)