2777
2789

کسی چیزی میگه یاناراحتم میکنه میدونم بخاطر بیسوادی وفهم کم و حسادت و حقارتش این حرفو زده شاید درحد چنددقیقه کوتاه برم تو فکر کاراشون اما بعداز اون به چشم یه بی ارزش میبینمشون رفت و اومد و تماسمو به ۵درصد قبل میرسونم و دیدمشون باهاشون وارد هیچ مکالمه ای نمیشم،اینقدررررررررر راحت شدم....

شوهرم اگه بهم توهینم کنه توهین نمیکنم چون خودمو درحد اون پایین نمیارم فقط خودمو محبتمو ازش دریغ میکنم نمیشینمم بابت توهیناش گریه کنم چون اون بخاطر حقارتش به خودش توهین کرده نه من....

کی گفته بالا رفتن سن بده؟

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

هم سن هستیم و منم خیلی با گذشته فرق کردم اما گاهی به خاطر رفتارهای گذشتم خیلی خودم رو سرزنش میکنم.ولی حق با شماست همین جا هم که متوجه شدیم خیلی خوبه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم ده روز پیش خیلی ناراحتم کرد باحرفی ،جزئی و مختصر جوابشو دادم اون لحظه اما امروز که دیدمش مثل همیشه باهاش گرم نگرفتم وقتیم سوار ماشینمون شدیم مث همیشه تعارفش نکردم بفرما جلو بشین فقط وقتی نشستم گفتم ببخشید پشتم به شماست،به همین راحتی و در اوج احترام ریدم بهش

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

هم سن هستیم و منم خیلی با گذشته فرق کردم اما گاهی به خاطر رفتارهای گذشتم خیلی خودم رو سرزنش میکنم.ول ...

دقیقا.چقدر الکی و سر آدمای بی ارزش حرص خوردیم که اصلا حالا که فکرشو میکنم میبینم آدمای نرمالی نیستن اصلا و چرا من حرص دیوانه بازی دیوانه هاروخوردم الکی

همیشه گفتم و میگم سی به بعد یه چیز دیگه اس🤞🤞

موافقم سی سالگی ب بعد خیلی عجیبه ...

برای من ی انقلاب بود واقعا ولی ن رو ب بهبودی بلکه رو افول.

و نابودی محض رو دیدم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

منم اینجوری شدم ولی ۲۴ سالمه

خوشبحالت زود بالغ شدی

همیشه گفتم و میگم سی به بعد یه چیز دیگه اس🤞🤞

زندگی راحتتر میگذره

موافقم سی سالگی ب بعد خیلی عجیبه ...برای من ی انقلاب بود واقعا ولی ن رو ب بهبودی بلکه رو افول.و نابو ...

چرا پس؟

داستانش مفصله خواهره.

ایشالله بهترینها برات پیش بیاد

منم ۳۳ سالمه

به یه ارامش خاص رسیدم

دیگه اجازه نمیدم کسی وارد حریم زندگیم بشه

دیگه اتفاقات اطرافم برام بی ارزش شدن

بیشتر درگیر خودم و زندگیمم

اسی لاغر کردی؟

اگه موفق شدی چجوری؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹