2777
2789

وییی

بعد از ازدواج اولین شبه که تنهام😂🤣

دارم از ترس میلرزم،همه چراغا روشن صدای تلویزیون تا حد امکان بلند،همه چی رو قفل کردم(خونمون آپارتمانیه)ولی بیشتر میترسم😐

چکار کنم آروم شم!؟همه خوابن،نمیتونم به کسی زنگ بزنم،می خوام بخوابم،حس میکنم یه صدایی میاد

دارم دیوونه میشم،بیاین حرف بزنیم سرگرم شم حداقل😐😂

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

خیلی خوش میگذره 

اکثر شبا تنهام

میرم فیلم میبینم و کلی کلیپ خنده دار اینجا هم میام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوش میگذره اکثر شبا تنهاممیرم فیلم میبینم و کلی کلیپ خنده دار اینجا هم میام

فیلم میبینم،ولی بازم به نظرم ترسناکه😅😂

اصلا یه جوریم امشب

فیلم میبینم،ولی بازم به نظرم ترسناکه😅😂اصلا یه جوریم امشب

من ک عادت کردم وقتی هست انگار ریتم زندگیم ب هم می‌خوره 😬😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ک عادت کردم وقتی هست انگار ریتم زندگیم ب هم می‌خوره 😬😁

من اصلا به تنهایی عادت ندارم😂

بخصوص شبا،خوش به حالت واقعا

عادت میکنی 

من که کیف میکنم 

به کارای شخصیم‌ میرسم

کار داشته باشم به کارام میرسم 

نداشته باشم یا فیلم میبینم یا میخوابم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من اصلا به تنهایی عادت ندارم😂بخصوص شبا،خوش به حالت واقعا

منم نداشتم 

روزهای اول تا صبح یا چراغ روشن و تی وی روشن و حس ترس صبح میکردم 

الان راحت تاریک و سکوت

تو هم عادت می‌کنی 

عادت میکنی من که کیف میکنم به کارای شخصیم‌ میرسمکار داشته باشم به کارام میرسم نداشته باشم یا فیلم می ...

چشامو می‌بندم حس میکنم یه نفر داره نگام می‌کنه😐💔

خلاصه دارم دیوونه میشم

واقعا کاش زودتر مثل بقیه عادت کنم همه میگن آسونه،خیلی خوبه😂💔

چرا واسه من اینجوری نیس!؟

چشامو می‌بندم حس میکنم یه نفر داره نگام می‌کنه😐💔خلاصه دارم دیوونه میشمواقعا کاش زودتر مثل بقیه عاد ...

چون برات تازگی داره و عادت نکردی 😅

اونی که نگات میکنه جنِ خونتونه . شبایی که تنهایی میاد بیرون که حوصله ات سر نره و حس تنهایی نکنی 🤪

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم نداشتم روزهای اول تا صبح یا چراغ روشن و تی وی روشن و حس ترس صبح میکردم الان راحت تاریک و سکوتتو ...

ایشالا🥹🤲🏻

آخه شیفت شب زیاد داره منم که ترسو😂

حالا خونمون یه هر دیگس نه پیش خانوادش،نه پدر و مادر من😂😂

باید کنار بیام

چون برات تازگی داره و عادت نکردی 😅اونی که نگات میکنه جنِ خونتونه . شبایی که تنهایی میاد بیرون که حو ...

تو روحت،من اومدم اینجا ترسم کمتر شده سعی داری بیشترش کنی😂😂

ایشالا🥹🤲🏻آخه شیفت شب زیاد داره منم که ترسو😂حالا خونمون یه هر دیگس نه پیش خانوادش،نه پدر و مادر م ...

اگه کنارشون هم بودی اصلا نرو 

منم نزدیک خونه مادرم هستم ولی از همون اول نرفتم خیلی گفتن ک یا تو بیا یا ما بیاییم نرفتم و نرفتم تا اونا هم عادت کردن قرار بود برم کلا برنامه های زندگیم ب هم میخورد 

تو روحت،من اومدم اینجا ترسم کمتر شده سعی داری بیشترش کنی😂😂

جن ترس نداره آخه

اسمش جنِ شبایِ شیفته 

یه فیلم قشنگ بذار ببین 

فیلم love lies bleeding رو بگیر بشین ببین