2777
2789
عنوان

یه چی بگین برنگردم پیشش

111 بازدید | 11 پست

دوست صمیمیم خیلی ازش ناراحتم ولی خب واقعا خیلیم دوستش دارم ولی بعضی کاراش واقعا اذیتم کرد و من اصلا به روش نیوردم فقط ولش کردم مثلا بعد دبیرستان اون یه گروه زد و اونا رو دوست صمیمیش میدونست وکلا با اونا وقت گذروند  منو هیچوقت هیچ گروهی راه نداد . هر موقع ناراحت بود میومد پیش من در صورتی که وقتی من بهش پیام میدادم یه روز طول میکشید  سرد جواب میداد کلا استوری فقط دوستای دیگش بود  . هعیی به نظرم باید این احساس الکیو ول کنم . درسته که خیلی باهاش خوش گذشت ولی من واقعا به یه  ورشم نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی دوست شبیه دوستت داشتم رهاش کردم برام سخت بود چون هنوزم دوستش دارم اما دیدم آرامشم مهم تره، الان یکساله تقریبا که دیگه باش ارتباطی ندارم. 

میدونی چرا رهاش کردم چون دیدم اون اهمیتی که من بش میدادم اون ب من نمیداد، حسادت های بیخود داشت و...

رهاش کن بعدا میفهمی چقدر به نفعت بوده .بعضی دوستهای فقط لایق دوست داشتن اون هم در دلمون هستن و بس

منم ی دوست شبیه دوستت داشتم رهاش کردم برام سخت بود چون هنوزم دوستش دارم اما دیدم آرامشم مهم تره، الا ...

🫂 خیلی نیاز دارم این حرفارو بشنوم نمیخوام از تنهایی و دلتنگی خودمو دوباره کوچیک کنم

🫂 خیلی نیاز دارم این حرفارو بشنوم نمیخوام از تنهایی و دلتنگی خودمو دوباره کوچیک کنم

درکت میکنم من هنوزم اون دوستم رو دوستش دارم ولی خب راستش هربار دستم رفت که بش پیام بدم ب خودم گفتم دیدی قبلا چجوری بود الآنم همینه، تازه ی مدت خیلی تلاش کرد که مثلا با هم دوست بشیم مجددا ولی راستش میدونستم همون آدم قبل هست تازه طلبکارتر از قبل که مگه من چه دوست بدی هستم برات وقتی دونه دونه رفتارهای بدشو گفتم تازه طلبکارتر هم بود. خلاصه عزیزم من هروقت می‌خوام بش پیام بدم واقعا همه اینارو مرور میکنم بعد گوشی رو از خودم دور میکنم که وسوسه نشم چون بهرحال ی زمانی دوست صمیمیم بود 

یه مثالی قشنگی درمورد رفیق ناباب شنیدم اینطوری بود که:

تو وقتی تشنه میشی و آب نیست، از شدت تشنگی نمیری سم بنوشی که تشنگیت رفع شه

بلکه صبر میکنی تا آبِ سالم پیدا بشه

امیدوارم جمله رو درک کنی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30